Oldal frissítése

Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB

A(z) Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A három beépített kamera jóvoltából szenzációs fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Az operatív memória mérete 8 GB. Teljesítménye szempontjából a legigényesebb 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas. A(z) Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB okostelefont nagy teljesítményű 4200 mAh akksi tartja működésben. Ez a verzió villámgyors kényelmes vezeték nélküli töltéssel is rendelkezik. Újabb pozitívuma, hogy USB-C konnektorral is felszerelték. Vízhatlan kivitel sokkal biztonságosabbá teszi használatát. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. Az úgynevezett fordított vezeték nélküli töltéssel más okoseszközöket is fel tudsz tölteni. A(z) HUAWEI okostelefonja EMUI kiegészítést is kapott.

A(z) Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • SIM konfiguráció: Hibrid
  • Vízhatlan konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • HiSilicon Kirin 980 CPU és 8 GB RAM
  • A GPU típusa: Mali G76 MP10
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera max. felbontása: 40 Mpx
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 3
  • A vezetékes gyorstöltés hatásfoka 40 W, a vezeték nélküli gyorstöltés teljesítménye pedig 15 W
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel
  • Az ún. fordított töltés maximuma: 2,5 W
  • Az 50%-os feltöltöttséget ennyi idő alatt éri el: 20 perc
  • A(z) HUAWEI telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
  • VoLTE technológia

A(z) Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB telefon kijelzője és kamerája

méretű kijelző csepp alakú kivágással és nagyon finom FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy OLED technológiára épül. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB okostelefon három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 8Mpx (f/3,4), melyből a széles látószögű felbontása 20Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 40Mpx (f/1,6) módfelett elégedett leszel. Az optikai képstabilizátor segítségével jó minőségű, elmosódásmentes fényképek készíthetők. Egy kis praktikus LED dióda plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes rajongói pedig imádni fogják a(z) 32 Mpx felbontású előlapi kamerát. Továbbá 5× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre kettő SIM kártya is behelyezhető, amelyből a második csak a memóriakártya helyére kerülhet. A belső tárhely mérete könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB okostelefon biztonságáról a kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő lehetővé teszi a mobil gyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológia támogatásának köszönhetően akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  HU3153ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10