Oldal frissítése

HUAWEI P10 Lite Gold

4,7 120 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI P10 Lite Gold

telefon funkciók

145,3 mm

69,3 mm-es

7 mm

Telefon súlya: 142 g

5,2 "

hüvelykes kijelző

Google Android 7.0 Nougat

operációs rendszer

3000 mAh

akkumulátor kapacitás

2 × Nano SIM

SIM-kártya típus

69,3 × 145,3 × 7 mm

telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

32 GB

belső memória

12 Mpx + 8 Megapixel

kamera

4G LTE

leggyorsabb internet kapcsolat

microSD (256)

memóriakártya-nyílás

142 g-os

súly

A Huawei P10 Lite a márka zászlóshajóján, a P10 modellen alapul, azonban jópár különbség akad a közöttük. A P10 Lite tagadhatatlanul hasonlít elődjéhez, a Huawei P9 Lite készülékhez. A telefon teste mindössze 7 mm vastagságú fémből készült. Tökéletesen kézbe illik és nem túl nagy kijelzőjének hála egy kézzel is működtethető. Az erőteljes Kirin 655 processzor, valamint a 3 GB-os RAM elegendő teljesítményt biztosít. A belső memória microSD memóriakártyával bővíthető. Mint a többi P10 modell, ez a készülék is Google Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel és EMUI 1.5 felhasználói struktúrával működik.


Legfontosabb jellemzők

  • 5,2 "IPS kijelző Full HD felbontással
  • Fémváz
  • Nyolcmagos Kirin 655 processzor
  • 3000mAh akkumulátor
  • Google Android 7.0 Nougat
  • Ujjlenyomat-olvasó

Rendkívüli látvány

A készülék 5,2 "IPS Full HD felbontású kijelzővel és 424 PPI-vel rendelkezik. Az IPS technológia nagy látószöget és még közvetlen napfényben is jó olvashatóságot ígér, így ebben az árkategóriában a legjobb kijelzőt kapja. Az okostelefon minden nap elkápráztatja éles színeivel, fényerejével és prémium minőségű finom részleteivel.


Semmit sem fog hiányolni

Rögzítse élete minden pillanatát a 12 megapixeles érzékelővel és maximális f / 2.2 rekeszű objektívvel ellátott hátlapi kamerával. Természetesen LED-vaku is található a készülékben, melynek segítségével a fényképezés gyenge fényviszonyok mellett is megoldható.

Az előlapi kamera felbontása 8 megapixel, amely remek szelfik és videók készítését lehetővé teszi speciális üzemmódban. A képeket különböző effektekkel és egyéb funkciókkal teheti még tökéletesebbé.


Maximális biztonság

A telefon hátoldalán ujjlenyomat-olvasó találhatókal fejlett funkciókkal, mely vigyázni fog adatai biztonságásra és megakadályozza az idegenek hozzáférését a készülékhez. A P10 Lite támogatja a cseh LTE hálózatot és Dual SIM rendszert.

Paraméterek

Kommunikáció és hálózat

Internetes hívás VoLTE
Kód:  HU2920a1d
Termékszám:  SP-P10LITEDSGOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15