Oldal frissítése

Huawei Original Smart Scale AH100 White

4,7 134 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei Original Smart Scale AH100 White

Mérleg, amely csak a tömegedet érzékeli? Ez már a múlt! Az igazi modern mérleg az összes többi információt is megállapítja, amelyet ismerned kell a tested felépítésének megfelelő elemzéshez. A fehér kivitelű Huawei Original Smart Scale fürdőszobamérleg akár 9 adatot is képes begyűjteni és feljegyezni a testedről. Bluetooth-tal könnyen csatlakoztathatod az okostelefonodhoz, és minden egyes mérlegeléskor lementheted az összes adatot a memóriába. Semmit sem kell leírnod vagy kiszámítanod, a mérleg mindent megtesz helyetted. Ne csak a testtömegedet, hanem más adataidat is figyeld a Huawei intelligens mérlegével.

A fehér színű Huawei Smart Scale fürdőszobamérleg fő jellemzői

  • 9 adatot rögzít a testfelépítésről
  • A Huawei mérleget összekapcsolhatod az okostelefonoddal
  • Kiszámítja a BMI-t és a BMR-t
  • Segíti a fogyást és a test arányainak szabályozását

Több mint csak a testtömeg

A testtömeget minden fürdőszobamérleg meg tudja mérni. A Huawei Smart scale viszont elemzi a tested felépítését és tárolja az adatokat az Android-os vagy iOS-os okostelefonodon. Fedezd fel a testzsír, az izmok, a csontok és a víz mennyiségét a szervezetedben, hogy elérhesd az ideális arányt. A BMI-t és a bazális anyagcserét kiszámító funkció hozzájárul az egészséges életmódhoz. A testtömegre való odafigyelés soha nem volt könnyebb vagy szórakoztatóbb. Próbáld ki a Huawei intelligens mérlegét, és tartsd az összes adatodat a kezed ügyében.

Modern design

A Huawei mérleg kidolgozása modern, edzett üveg felülettel. Könnyen kiválaszthatod, hogy a tömeg kilogrammban vagy fontban jelenjen meg. Az összes adatot megtalálod az áttekinthető LED kijelzőn. A Huawei mérleg maximális terhelhetősége 150 kg, a legalacsonyabb mérhető érték 5 kg. Az egyszerű, divatos design tökéletesen illeszkedik az otthonodba.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 150 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Konnektivitás

Elem típusa AAA
Konnektivitás Bluetooth

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Szín

Szín Fehér
Kód:  HU7150d5
Termékszám:  25452542
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20