Oldal frissítése

HUAWEI Selfie Stick tripod AF14

4,6 17 értékelés

HUAWEI Selfie Stick tripod AF14

A Huawei AF14 Black mini fotóállványa megfelelő a minőségi fotók és videók szerelmeseinek. Mobiltelefonja fényképezés közbeni maximális stabilitásáról 3 összecsukható láb gondoskodik, melyeknek köszönhetően a mini állvány néhány másodperc leforgása alatt szelfibottá alakítható át, melynek hossza 46,5 cm. A bot csuklója 270 fokban elforgatható, így a felvételbe végre az Ön egész alakja, illetve a gyakran nagy jelentőséggel bíró háttér is teljes mértékig beleférhet. A mini állvány kompakt méretének köszönhetően akár táskája legkisebb zsebében is elfér, s így állandó útitársává válhat az utazási élmények megörökítése során.

A HUAWEI Selfie stick tripod AF14 mini állvány fő sajátosságai

  • Minőségi kidolgozás
  • Elegáns design
  • Kompakt méret
  • Mini állvány és szelfibot egyben
  • 3 összecsukható láb
  • Egyszerű kezelés
  • Alacsony tömeg

Teljes egyszerűség

A Selfie stick tripod AF14 mini állvány telefonjához minőségi 3,5 mm-es végződésű jack kábel segítségével csatlakoztatható, amely általában fejhallgatók csatlakoztatására szolgál. A lábak összeállítása után megcsodálhatja a szelfibot kellemesen puha markolatát, amelyen beépített nyomógomb található fénykép készítéséhez. Ehhez elegendő mindössze csatlakoztatni a jacket, és megnyomni a gombot. A minőségi állvány ezután tökéletesen stabil tartást biztosít mobilkészülékének 8,9 cm szélességig, illetve 500 g-os tömegig.

Kompatibilitás:
HUAWEI 2.3, IOS 5.0 vagy magasabb
Android készülékek: 4.3 vagy magasabb
Tömeg:
148 g

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 46,5 cm
Max. terhelhetőség 0,5 kg
Tömeg 0,15 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Golyós

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Mobiltelefon-tartóval
Kód:  HU7850b1
Termékszám:  02452342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15