Oldal frissítése

Huawei MediaPad T5 10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei MediaPad T5 10

A(z) HUAWEI márkájú nagyméretű tablet szabvány feletti, 10,1" átlójú kijelzőt kínál. Ez a méret tökéletesen megfelel az íráshoz, a grafikai munkához vagy a filmek nézéséhez. A(z) IPS megjelenítési technológia kitűnő minőségű képet, valamint jó kontrasztot és széles megtekintési szöget biztosít. A(z) Huawei MediaPad T5 10 tablet 8 magos processzorral rendelkezik, amely 2,36 GHz-es frekvencián funkcionál. A(z) 2 GB-os rendszermemória bőven elegendő az internetes szörfözéshez vagy a könnyebb feladatokhoz. A(z) Huawei MediaPad T5 10 tablet Android 8.0 Oreo operációs rendszeren fut.

A(z) Huawei MediaPad T5 10 tabletgép legfőbb tulajdonságai

  • 10,1" méretű IPS kijelző
  • 2 GB RAM memória
  • A(z) HUAWEI tablet Android 8.0 Oreo verziójú Google Android rendszeren fut
  • A tablet hátlapi kamerájának felbontása: 5 Mpx
  • A szelfi kamera felbontása: 2 Mpx
  • A tárhely kibővíthető egy memóriakártyával

A(z) Huawei MediaPad T5 10 táblagép kamerája

A(z) HUAWEI tabletgépet Wi-Fi segítségével csatlakoztathatod az internethez. A(z) Huawei MediaPad T5 10 tablet gyönyörű fotókat készít a(z) 5 Mpx-es hátsó kamerával. A videohívásokra is használható elülső lencse felbontása 2 Mpx.

A(z) Huawei MediaPad T5 10 táblagép csatlakozói és felszereltsége

Ha a belső memória kevés lesz számodra, akkor egy Micro SDXC memóriakártya-nyílás is rendelkezésre áll, amelybe legfeljebb 256 GB kapacitású memóriakártyát tehetsz be.

Kód:  HU107NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20