Oldal frissítése

Huawei MediaPad T1 8.0 Ezüst Fehér

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei MediaPad T1 8.0 Ezüst Fehér

Megfizethető tabletta teljesítményt és érdekes funkciók. Tervezésekor a tervezők ihlette elegáns forma és a könnyű hattyú szárnya. Ezért a tablet a kéznek, és magával rengeteg szórakozási otthon és útközben. Precision feldolgozása lehetővé tette a keskeny keret a kijelző körül és a hátsó alumínium ház teremt kivételes megjelenése az egész tablettát.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns megjelenés és a jó teljesítmény
  • Bővítése belső memória microSD (32GB-ig)
  • Nagy kapacitású akkumulátor
  • Tágas 8 "IPS kijelző valódi színek

lenyűgöző kijelző

Minden kezdődik a móka egy 8 "-os kijelző, ami azt mutatja, élénk színeket, több mint 90% -át az Adobe RGB színtér. Tágas kijelző finom felbontása 1280 x 800 képpont van 16:10 és kiváló látószöget biztosít, akár 178 fokos. Tökéletesen látni fogja, amikor filmet néz a barátokkal. Figyelem nyilvánvalóan nem volt egy pár kamerák - hátsó felbontása 5 Mpix, akkor az első felbontása 0.3 Mpix.

megfelelő állóképességet

Köszönhetően a nagy kapacitású akkumulátor teljes potenciáljának kihasználása érdekében a tablettát. Ne aggódjon a rövid üzemidő. Élvezheti akár 7 óra szörfözés az interneten, vagy 8 óra, megszakítás nélküli szórakozás. Készenléti tudja tartani a tabletta akció, amíg 12 nap!

Teljesítmény rejtett 4 mag

Biztosítja a zavartalan működését tabletta négymagos Qualcomm processzor frekvenciája 1,2 GHz-es és 1 GB RAM-mal. A rendszer itt nevében Android 4.3 Jelly Bean, amely felajánlja intuitív, praktikus és a Google Play áruház számtalan ellátási alkalmazásokra. Ez rajtad múlik, hogy mit válasszon.

kezelésére több

Huawei MediaPad T1 nem akármilyen tablettát. A nagy funkció a funkciója úszó videó nézése közben kedvenc filmjeit, a váltás a két képernyő, és nézni őket nyugodtan mindkettő. MediaPad T1 segítségével több, mint gondolnád.

Kód:  HU1075a1
Termékszám:  TA-T180W8SOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20