Oldal frissítése

Huawei MediaPad M5 Pro

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei MediaPad M5 Pro

Az elegáns fémházzal büszkélkedő tablet szíve a Kirin 960 processzor, továbbá 4 GB RAM-mal és 64 GB belső memóriával rendelkezik. Különlegessége a Huawei M-Pen tollal való kompatibilitás, amely 4 096 nyomáspontú érzékenységgel, screenshot, valamint törlő funkcióval is rendelkezik. A Huawei MediaPad M5 Pro tablet nagy teljesítményű akkumulátort és kiváló minőségű Harman Kardon hangszórókat kapott. Billentyűzet dokkolóhoz is csatlakoztathatod, ennek köszönhetően kényelmesen működheted, mint egy hagyományos laptopot.

A Huawei MediaPad M5 Pro tablet legfontosabb jellemzői

  • Vékony fémház
  • 10,8" kijelző 2 560 x 1 600 felbontással
  • Gördülékeny működés a Kirin processzornak és 4 GB RAM-nak köszönhetően
  • Kiváló minőségű hangszórórendszer Harman Kardon hangszórókkal és HiRes Audio támogatással
  • 13 MPx és 8 MPx felbontású kamerák
  • 7 500 mAh akkumulátor és gyorstöltés-támogatás
  • Billentyűzet dokkolóhoz való csatlakozási lehetőség
  • Operációs rendszer Android 8.0 Oreo EMUI 8.0 interfésszel
  • Huawei M-Pen-nel szállítjuk

Kijelző még szebb színekkel

A Huawei MediaPad M5 Pro egy méretes 10,8" IPS kijelzővel büszkélkedhet, amely felbontása 2 560 × 1 600 képpont. 2,5D ívelt üveget kapott, így a kijelző szebb, a tablet pedig jobban illeszkedik a kézbe. A színek beállításához HUAWEI ClariVu technológiát használ intelligens algoritmusokkal a kontrasztos fotók szerkesztéséhez. Fotózás tekintetében kiemelkedő továbbá a 13 megapixeles és 8 megapixeles kamera, amely kiváló mind normál fotók, mind pedig szelfi készítéséhez vagy videó hívásokhoz.

A Huawei MediaPad M5 Pro-val még a hangminőség megszállottjai is elégedettek lesznek

A Huawei MediaPad M5 Pro tablet előlapja nem csak egy szimpla kijelző, hanem ujjlenyomat-olvasó is. Ha megfordítod a tabletet, négy Harman Kardon kiváló hangerővel bíró hangszórót találsz. A HiRes Audio támogatás jó hír a zenehallgatók számára. A Huawei MediaPad M5 Pro USB csatlakozóval tölthető, amely egyben adatátvitelre is alkalmas. A tablet tárolókapacitása microSD memóriakártyával bővíthető.

Kód:  HU1068
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10