Oldal frissítése

Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32GB

4,8 32 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32GB

Huawei MediaPad M2 8.0
 

A kiváló teljesítmény és az elegancia ötvözete

A Huawei MediaPad M2 multimédiás tablet teljes fémvázzal rendelkezik, mindössze 7,8 mm szélességű, és elegáns, lekerekített vonalak jellemzik. A MediaPad olyan kiváló hangzást biztosít, amely egyedülálló a jelenlegi tabletek kínálatában. A tabletben egy erős nyolcmagos processzor és grafikus gyorsító található, amely garantálja minden modern alkalmazás és játék zavartalan futását.


Luxus kijelző

A 8" IPS kijelző 1920x1200 pixeles Full HD felbontása meghökkentő részletességet és kiváló színeket ad az intelligens Color Plus technológiának köszönhetően. A Sun View üzemmód biztosítja, hogy minden tartalom szépen látható még közvetlen napfényben is, ráadásul a kijelző kellemes a szemnek az Eye Care funkció miatt, amely hatékonyan csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét.


Modern technológia a nagy teljesítmény érdekében

A tablet csúcsteljesítményét a 2,0 GHz-es, nyolcmagos Kirin 930 processzor és a grafikus gyorsító biztosítja. Az alkalmazások zökkenőmentes működőséhez 3 GB RAM áll rendelkezésre. A 32 GB belső memória elegendő helyet biztosít az adatoknak, de ez szükség esetén Micro SDXC memóriakártyával bővíthető.


Készíts elképesztő fotókat és videókat

A 8MP hátsó kamera hihetetlenül éles képeket rögzít még gyenge fényviszonyok között is, és videók rögzítésére is képes Full HD felbontásban. A sötétben való fényképezésben egy praktikus LED vaku segít. A készülék előlapján található kamera felbontása 2 MP, alkalmas szelfik készítésére és videótelefonálásra.


Huawei MediaPad M2 8.0
 

Kiváló hang

Csodálatosan tiszta magas hangok, rezonáns basszus és gazdag hangzás minden részletében. Mindezt két minőségi hangszóró garantálja, amelyeket a Huawei a híres Harman/Kardon céggel közösen fejlesztett ki. 42%-kal tudnak többet, mint a hasonló eszközök. Az SWS 2.0 és a SmartPA tökéletes hangminőséget biztosítanak zaj nélkül, így a hanghatás hasonlít a kiváló minőségű fejhallgatók hangzásához.


Széleskörű csatlakoztathatóság

A WiFi hálózathoz vezeték nélkül csatlakozhatod. A tablet a többi eszközzel vagy tartozékkal Bluetooth 4.0-val párosítható. Van GPS is, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen navigációt telepíts a tökéletes utazáshoz.


Nagy akkumulátor élettartamát

nagy állóképességet 4800 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Gyakori újratöltés nélkül élvezheted a multimédiás szórakozást a tableten. Az Android 5.1 Lollipop operációs rendszer a kedvedre testreszabható Emotion UI 3.1 grafikus felülettel megkönnyíti a rendszer használatát.

 
 
Kód:  HU1050a1b
Termékszám:  TA-M280W32GOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20