Oldal frissítése

Huawei MediaPad M2 8.0 Silver

4,8 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei MediaPad M2 8.0 Silver

A Huawei bemutatja jól felszerelt, teljesen fém tabletjét, elsősorban a multimédiás rajongók számára, sok innovációval és alkalmazással. Például a dupla sztereó hangszóró példátlan hangot ad a többi tabletekhez képest, és a Hi6402 Hi-Fi vagy a Super Wide Sound 2.0 (SWS 2.0) támogatja a 180 fokos hanghatást. A Harman/Kardon szolgáltatta mindezen újításokat, az egyedi Clari-Fi technológiával együtt, amely helyreállítja az elveszett hangminőséget a nagy tömörítésű zenei fájlokban.

Csúcs IPS kijelző

A Huawei MediaPad M2 a zenei élmény mellett nagy számítási teljesítményt is kínál. A nyolcmagos, 64 bites Gisilicon Kirin 930 processzor hajtja, amit kiegészít az erős Mali-T628 grafikus gyorsító. A színek élénkebbek és természetesek lehetnek a színes ACM modulnak köszönhetően.
Mindezt egy 8 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel felbontású kijelzővel kombinálták, így a videók sokkal élesebbek és valósághűbbek lesznek, mint valaha. A tabletre a Google Android 5.1 Lollipop operációs rendszert telepítették az Emotion UI 3.1 grafikus felülettel, ami megédesíti és megkönnyíti a gép használatát.

Legfontosabb jellemzői

  • Nyolcmagos processzor
  • Rendkívül magas minőségű hang
  • IPS kijelző
  • MicroSD kártya
  • Fém váz
  • Google Android

Nagyszerű kapcsolódási képesség

Az adatokat, és különösen a multimédiás tartalmakat 16 gigabájt memória várja. Ez microSD memóriakártyával maximum 128GB-tal növelhető. A WiFi hálózathoz 802.11 a/b/g/n támogatással vezeték nélkül csatlakozhat. A tablet a többi eszközzel vagy tartozékkal Bluetooth 4.0-val párosítható. Van GPS is, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen navigációt telepíts a tökéletes utazáshoz.

Hosszú élettartamú akkumulátorral

A tablet fém hátlapját egy 8Mpx fényképezőgép uralja egy vakuval, a nagyfelbontású videók rögzítéséhez. Az egyszerű internethíváshoz az elülső 2 megapixeles kamerát használhatod. Az integrált akkumulátor kapacitása 4800 mAh, mely akár 11 órán át képes árammal ellátni a készüléket. Biztosan értékelni fogod vonzó külsejét, és mindössze 330g tömegét.

 
Kód:  HU1050a1
Termékszám:  TA-M280W16SOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20