Oldal frissítése

Huawei MediaPad 16 gigabájt M2 10,0 WiFi Ezüst

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Huawei MediaPad 16 gigabájt M2 10,0 WiFi Ezüst

A Huawei a tisztességesen felszerelt tablettát egy vékony, teljesen fém test, melyek elsősorban a multimédia rajongók, amely számos újítást és modulokat. Például a négy hangszóró amely soha nem látott hang a tabletta és magában foglalja a műszaki támogatást Super Wide Sound 2.0 (2.0 SWS) 180 ° -os surround hatást. Mindezen újdonságok részt cég Harman / Kardon, amely szintén egy kéz az egyedülálló technológia Clari-Fi helyreállítása az elveszett hangminőség egy erősen tömörített zenei fájlok.

Peak IPS kijelző

Amellett, hogy a zenei élmény, ajánlunk egy tabletta Huawei MediaPad M2 kiváló számítási teljesítmény. Pohání jej osmijádrový a 64bitový procesor Hisilicon Kirin 930. Ten doplňuje výkonný grafický akcelerátor Mali - T628. A színek élénkebbek, valósághű színek köszönhetően ACM modul.
A kombinált 10 hüvelykes kijelző és a felbontása 1920 x 1200 biztosítja a sokkal élesebb és reálisabb képet adnak, mint valaha. A tabletta telepített operációs rendszer a Google Android 5.1 Lollipop grafikus felületű Emotion UI 3.1, ami megédesíti és megkönnyítik a berendezés működése. Szereti az ujjlenyomat-olvasó, amely lehetővé teszi az ilyen. kinyit a tablettát, és támogatja az akár 5 db ujjlenyomatok.

legfontosabb jellemzői

  • nyolcmagos processzor
  • ujjlenyomat-olvasó
  • Rendkívül magas minőségű hang
  • IPS kijelző
  • MicroSD kártya
  • fém váz
  • Google Android

nagyszerű kapcsolódási

Az adatok, és különösen a multimédiás kész memória 16 gigabájt Ezeket lehet hosszabbítani a microSD memóriakártya maximális kapacitása 128 gigabájt K síti se připojíte bezdrátově prostřednictvím WiFi s podporou standardu 802.11 a/b/g/n. Más eszközök és kiegészítők, a tabletta párosított Bluetooth 4.0. Van egy GPS, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni navigációs zökkenőmentes utazás.

Hosszú élettartamú akkumulátorral

A hátsó oldalon a fém test uralja 13Mpx kamera LED přisvětlovací és képes felvenni a videó nagy felbontásban. Az egyszerű internetes hívások használt elülső kamera felbontása 5 megapixel. Beépített akkumulátor kapacitása 6600 mAh. Jistě oceníte i velmi slušnou hmotnost 500 g či atraktivní design ve stříbrné barvě.

Kód:  HU1050a2b
Termékszám:  TA-M210W16SOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15