Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei FreeBuds Pro White

4,4 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei FreeBuds Pro White

True Wireless Huawei FreeBuds Pro fehér színben

Az új Huawei FreeBuds Pro vezeték nélküli fülhallgató a legigényesebb felhasználók számára is megoldást jelent. Tiszta hangélményre számíthatsz zenehallgatás közben, valamint az aktív zajcsökkentés (ANC) új dimenziójával is megismerkedhetsz. A Huawei FreeBuds Pro vezeték nélküli fülhallgató akkumulátorának élettartama 7,5 óra, mígatöltőtokhasználatával további 22,5 órával hosszabbíthatod meg.

Huawei FreeBuds Pro

Hatékony adaptív ANC

Mivel a bosszantó zaj különböző eredetű lehet, a Huawei FreeBuds Pro fülhallgató az adaptív ANC-nek köszönhetően alkalmazkodni tud a zaj forrásához és ennek megfelelően próbálja eltávolítani. Csak annyit kell tenned, hogy átváltasz Awareness üzemmódba, amely csökkenti az emberi hangokat illetve az elhaladó autók zaját.

Huawei FreeBuds Pro

Parádés hangzás

A Huawei FreeBuds Pro fülhallgató hangzásáról rendkívül érzékeny 11 mm-es hangszórók gondoskodnak, amelyeket gondosan úgy hangolnak, hogy a hangzás során minden hang valóban az eredeti szándéknak megfelelően szóljon. Továbbá hangos és hangsúlyos basszusnak is elébe nézhetsz. Az SBC és AAC audio kodekek támogatottak.



A Huawei FreeBuds Pro autentikus zenei élményt kínál

A Huawei FreeBuds Pro fülhallgatóval koncerthez hasonló élményben lehet részed. A fülben elhelyezkedő mikrofonok által vett jel változásai alapján a hangszínszabályzó azonnal beállítja, hogy a hang és a hangszín kiegyensúlyozott legyen, függetlenül attól, hogyan viseled a fülhallgatót, vagy épp milyen a testtartásod.

Intuitív érintésvezérlés

A rendkívül érzékeny szenzor pontosan reagál igényeidre. Csúsztatással, nyomással vagy koppintással elnémíthatod vagy növelheted a Huawei FreeBuds Pro fejhallgató hangerejét, fogadhatsz hívásokat, vagy egyszerűen megváltoztathatod a zenét. Meglepő, hogy mennyi lehetséges funkció hívható elő érintéssel.



Hosszú akkumulátor-üzemidő

30 órás üzemidő? Ez elképesztő. Természetesen ennyi ideig üzemelnek a Huawei FreeBuds Pro fülhallgatók, amikor a zajszűrés ki van kapcsolva. A kívánt üzemmód aktiválása esetén töltésenként akár 4,5 órás zenehallgatást és összesen 20 órás üzemidőt tesz lehetővé, amennyiben a töltőtokkal együtt használod.

Huawei FreeBuds Pro

Chip Bluetooth 5.2-vel

A Huawei saját Kirin A1 chipjét használja a vezeték nélküli átvitel vezérléséhez. Mindkét Huawei FreeBuds Pro fülhallgató közvetlenül csatlakozik az audioforráshoz, amely kiküszöböli az egyéb módokon tervezett fülhallgatókra jellemző késéseket.

Huawei FreeBuds Pro

Villámgyors párosítás

Az első beállítás után a fülhallgató és a telefon párosítása gyakorlatilag azonnali. Csak vedd ki a tokból a Huawei FreeBuds Pro fejhallgatót.

Huawei FreeBuds Pro

Érzékeny mikrofonok

A FreeBuds Pro fülhallgató kiküszöböli a környezet zaját a handsfree hívások során, és egyúttal fokozza hangod is, így beszéded bárhol és bármikor teljesen tisztán lehet majd hallani. Ezenkívül a vezeték nélküli fülhallgatók beépített érzékelővel rendelkeznek, amely az arccsonton áthaladó rezgésekből eredő hangokat kiszűri, csakúgy, mintaszélzümmögését.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Ambient sound, Hi-Res audio, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 11 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Szűk
Funkciók Zajkioltó

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 30 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 7,5 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 22,5 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Vezeték nélküli töltés, Tokban

Tömeg

Tömeg 12 g
Kód:  HU5012a1e2
Termékszám:  55033755
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20