Oldal frissítése

Huawei FreeBuds Lipstick

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei FreeBuds Lipstick

FreeBuds Lipstick True Wireless fülhallgató kihívó piros színben

Az új Huawei FreeBuds Lipstick vezeték nélküli fülhallgató ideális a legigényesebb felhasználók számára. Elég, ha ránézel a valóban szokatlan, vörös rúzsnak álcázott designra. És milyen remekül szól! Tiszta hangélményt élvezhetsz zenehallgatás közben, valamint az aktív zajszűrés (ANC) új definícióját. A Huawei FreeBuds Lipstick vezeték nélküli fülhallgató akkumulátorának üzemideje a kiválasztott üzemmódtól függően akár a 22 órát is elérheti.

Huawei FreeBuds Lipstick

Hatékony adaptív ANC

Mivel a zavaró zajok számos forrásból származhatnak, a Huawei FreeBuds Lipstick az adaptív ANC-nek köszönhetően képes alkalmazkodni a zajforráshoz, és annak megfelelően próbálja meg kiküszöbölni azt.

Huawei FreeBuds Lipstick

Nagyszerű hangzás a Huawei fülhallgatóval

A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató hangját rendkívül érzékeny 14,3 mm-es átalakítók kezelik, amelyeket gondosan hangoltak, hogy minden hang pontosan úgy szóljon, ahogyan azt a felvételkor szánták. Várhatod a hangos és ütős basszust is. A Huawei True Wireless fülhallgató támogatja az SBC és az AAC hangkodekeket.



A Huawei FreeBuds Lipstick autentikus zenei élményt nyújt

A Huawei FreeBuds Lipstick segítségével olyan élményben lesz részed, mintha koncerten vennél részt. A füledben lévő mikrofonok által fogadott jel változásai alapján az equalizer azonnal beállítja a hang és annak színezetének egyensúlyát, függetlenül attól, hogy hogyan viseled a fülhallgatót, vagy milyen a testtartásod.



Intuitív érintésvezérlés

A rendkívül érzékeny érzékelő pontosan reagál az igényeidre. A Huawei FreeBuds Lipstick hangerejét egy húzással, szorítással vagy csippentéssel könnyedén le- vagy felhangosíthatod, hívásokat fogadhatsz vagy zeneszámot válthatsz. Meglepő, hogy mennyi lehetséges funkciót lehet előhívni érintés segítségével.



A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik

Akár 22 óra? Ez nagyszerű! Ennyi ideig bírja a Huawei FreeBuds Lipstick fejhallgató, ha a zajszűrő ki van kapcsolva. Ha viszont aktiválod ezt az üzemmódot, egy töltéssel akár 2,5 órányi hallgatási időt, a töltőtokkal párosítva pedig összesen 14 órányi hallgatási időt kapsz.

Huawei FreeBuds Lipstick

Bluetooth 5.2 chip

A zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást a modern Bluetooth 5.2 átviteli interfész biztosítja. Ezáltal a jel minden körülmények között stabil lesz. A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató támogatja az AAC és az SBC kodekeket.

Huawei FreeBuds Lipstick

A Huawei FreeBuds Lipstick villámgyorsan párosítható

A kezdeti beállítás után a fülhallgató és a telefon párosítása gyakorlatilag azonnal megtörténik. Csak vedd ki a Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgatót a tokból, és kész is.

Huawei FreeBuds Lipstick

Érzékeny mikrofonok

A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató kiszűri a környezeti zajokat a kihangosított hívások során, és egyúttal javítja a hangodat, így bárhol és bármikor tisztán fogsz megszólalni.


Paraméterek

Szín

Szín Piros

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hi-Res audio, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, Tok a csomagban, True Wireless

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 14,3 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Szűk
Funkciók Zajkioltó, Visszhang visszaszorítása, Mikrofon némítása

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 22 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 4 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 18 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Tokban

Tömeg

Tömeg 4,1 g
Kód:  HU5012a1i1
Termékszám:  55035195
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20