Oldal frissítése

HUAWEI Fit

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Fit

A Huawei bemutatja a Fit okosóráit, amelyek monochromatikus 1,04" kijelzővel rendelkeznek, amit ún. elektronikus papírnak is szoktak nevezni, ami annyit jelent, hogy a kijelző mindig olvasható, soha nem oltódik le. Ez a kijelzőtípus leginkább az e-book olvasóknál ismert. Hála ennek a technológiának, kiváló akkumulátor-üzemidőt sikerült elérnünk, ami aktív használat mellett egészen 6 nap, készenléti állapotban pedig akár 30 nap is lehet. A Huawei Fit lesz az Ön új személyi edzője!

 

Legfontosabb jellemzők

  • 1,04 "érintőképernyő (e-papír)
  • lLvehető szíj
  • Vízzáróság: 5 ATM (IP68)
  • Pulzusmérő
  • A napi tevékenységek és az alvás monitoringja
  • Smart értesítések
  • Corning Gorilla Glass 3
  • Az akkumulátor üzemideje akár 6 nap aktív használat során
  • iOS és az Android részére egyaránt

Tökéletes kontroll alatt

A Huawei Fit automatikusan felismeri, figyelemmel kíséri a tevékenységét, és ezt követően rögzíti a különféle adatokat, mint például: lépések és elégetett kalóriák száma, az alvás hossza és minősége stb., ráadásul folyamatosan felügyeli a pulzust és még számos más értéket is. Tartozik még hozzá egy valós idejű személyi edző funkció előre elkészített edzéstervekkel a félmaratonokhoz és a maratonokhoz. A Huawei Wear alkalmazás segítségével okostelefonnal is csatlakoztatható, így tökéletes rálátásunk nyílik majd a napi aktivitásunkra.

Nem hiányozhat az okostelefonunk értesítéseinek megjelenítése sem - bejövő hívások, érkezett SMS, illetve kedvenc alkalmazásaink értesítései. A rezgő jelzés pedig anélkül ébreszt fel bennünket, hogy másokat zavarnunk kéne.

Nem engedi, hogy tétlenül üljünk

A Huawei Fit ösztönözni fog a testmozgásra, ha erre magunktól nem lennénk képesek. Hatalmas előnye az 5 ATM vízállóság is, így nem csak sétához, futáshoz, biciklizéshez vagy fitneszhez használhatjuk, de még úszáshoz is.

A Huawei Fit váza acélból készült, a kijelzőt pedig az okostelefonoknál jól ismert Corning Gorilla Glass 3 védi. A kényelmes szíjat bármikor lecserélhetjük (külön kell megvenni), ezáltal különféle alkalmakon is viselhetjük. A Huawei Fit többféle nagyságban és színváltozatban kapható.

Paraméterek

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 720 óra (30 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Kód:  HU4700a1a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05