Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei Band 4 Pro grafit fekete

4,7 25 értékelés

Huawei Band 4 Pro grafit fekete

Intelligens fitnesz karkötő a napi aktivitás pontos mérésével

A Huawei Band 4 Pro okos fitnesz karkötő ideális társ a sportoláshoz, tökéletes áttekintést nyújt a mindennapos tevékenységekről. A karkötő számos intelligens érzékelőt alkalmaz, amely magában foglalja a TruSeen™ 3.5 pulzusmérő érzékelőt, a GPS chip-et és az alvásminőség megfigyelését is. A maximális kényelem érdekében a Huawei Band 4 Pro okosórát alacsony tömeg és kényelmes fekete színű szilikon szíj jellemzik.


A Huawei Band 4 Pro Graphite Black okoskarkötő főbb jellemzői

  • Fitnesz karkötő 2,5D AMOLED érintőképernyővel
  • Huawei Band 4 Pro karkötő kényelmes szilikon szíjjal
  • Huawei Band Bluetooth 4.2 vezeték nélküli interfésszel
  • Intelligens karkötő TruSeen™ 3.5 pulzusmérővel
  • A távolság mérése, a lépésszámlálás, a kalóriaszámítás és az alvásfigyelés a karkötő kijelzőjén jelenik meg
  • Fitnesz karkötő GPS-szel, gyorsulásmérővel, giroszkóppal
  • Vízálló karkötő kialakítás 50 m-ig (5 ATM)
  • A karkötő fogadja a mobiltelefon értesítéseit (Android, iOS)
  • A beépített 100 mAh-s akkumulátor 5-12 napig tart
  • A Huawei Band 4 Pro karkötő tömege 25 g

Stílusos megjelenés az egyedi testre szabás lehetőségével

A Huawei Band 4 Pro okoskarkötő 0,95"-es, színes és kontrasztos AMOLED érintőkijelzővel érkezik, amely páratlanul jó vizuális élményt biztosít, tisztán jelenít meg minden fontos információt. A különféle számlapok gazdag választéka vár a Huawei Watch Face Store áruházban, hogy az óra jól tükrözze az aktuális hangulatodat és a stílusodat.

A Huawei Band 4 Pro méri a szívverésedet

A professzionális optikai érzékelő az intelligens AI HUAWEI TruSeen™ 3.5 algoritmust használja a pulzus pontos megfigyeléséhez infravörös fény használatával a csuklóról. A Huawei Band 4 Pro óra olyan intelligens funkcióval is rendelkezik, amely rezgéssel figyelmeztet, hogyha a mért pulzusod meghaladta a beállított határértéket.

Life Assistant a csuklódon

Miután párosítottad a Huawei Band 4 Pro okosórát a telefonoddal a Bluetooth vezeték nélküli technológiával, megjelenítheted a bejövő hívások és üzenetek értesítéseit vagy távolról is irányíthatod zenelejátszást vagy a kamera exponáló gombját közvetlenül a csuklódról anélkül, hogy elő kellene venned a telefont a zsebedből vagy a táskából. A Huawei Band 4 Pro okosóra egyetlen töltéssel 5-12 napig üzemképes, ez attól is függ, hogy milyen funkcióit használod.

A fitnesz karkötőbe integrált GPS

A beépített, energiatakarékos működésű GPS modul gondoskodik az útvonalad pontos és gyors rögzítéséről, ehhez pedig nem szükséges párosítanod a Huawei Band 4 Pro okosórát a mobiltelefonoddal. Miután végeztél a szabadtéri testmozgással, mint például a futás, séta, kerékpározás vagy úszás, megtekintheted a rögzített adatokat a térképen. Az aktivált GPS-szel az akkumulátor 7 órán át tart.

Sportmódok

Előre beállított sportmódok

A Huawei Band 4 Pro óra 11 előre beállított módot kínál a kedvenc mozgásformáidhoz, mint például a futás, séta, kerékpározás, evezőgép vagy úszás stb. A hattengelyes mozgásérzékelő pontosan rögzíti a megtett távolságot, a lépések számát, a sebességet és az elégetett kalóriákat mozgás közben, így mindig tökéletesen nyomon követheted a teljesítményed.

Edzőprogram

Karkötő edzőprogramokkal

A FIRSTBEAT által alkalmazott algoritmusnak hála az óra professzionális segítséget nyújt a pulzusod, a VO2 max érték és az ajánlott pihenőidő adatai alapján. A Huawei Band 4 Pro óra a mért értékekre támaszkodva professzionális ajánlásokat tesz az edzés maximális hatékonysága és a fittséged fokozatos fejlesztése érdekében.

Vízálló kialakítás

Vízálló fitnesz karkötő

Vízálló kialakításának hála gond nélkül használhatod a Huawei Band 4 Pro órát úszáshoz a medencében vagy nyílt vízen is. Másik előnye, hogy az óra felismeri az úszásnemet (freestyle/hátúszás/mellúszás/pillangó) és rögzíti az olyan adatokat, mint például az elégetett kalóriák, tempó vagy a medencében leúszott hosszok száma.

Az alvásminőség ellenőrzése

Az alvásminőség ellenőrzése

A jó alvás nélkülözhetetlen az egészséges életmódhoz. Pontosan ezért a Huawei Band 4 Pro okosóra a TruSleep™ 2.0 technológiát alkalmazza, amely megfigyeli a pulzusodat és képes megkülönböztetni az alvás négy különböző fázisát a későbbi alvásminőség elemzés érdekében, sőt még professzionális tanácsokkal is ellát, hogyan tehetnéd még kellemesebbé az alvást.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 0,95 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 19 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Érintőképernyő
Tömeg 25 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Intelligens ébresztés, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 288 óra (12 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)

Márka/modell

Márka Huawei
Modellsorozat Band 4 Pro
Kód:  HU4Pa2
Termékszám:  55024888
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10