Oldal frissítése

Huawei AP007 szürke

4,5 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Huawei AP007 szürke

A mai okostelefonok és más intelligens eszközök akkumulátorának élettartama nagyon szánalmas gyakori használat esetén, és a töltő egyáltalán nem áll le. Akkor miért nincs elég biztonsági erő a kezében, anélkül, hogy áramszolgáltatót kellene keresnie? 

Főbb jellemzők

  • 13.000 mAh teljesítményű Powerbank
  • Két töltő USB port
  • Információs LED-ek
  • Erős test
  • Kompakt méretek

Elég energikus és elegáns design

A Huawei díjnyertes teljesítménybankja akár 13.000 mAh kapacitást is kínál, amely eléggé gazdag ahhoz, hogy nem csak okostelefon, hanem tablet és egyéb eszközöket is feltöltse.Két 2A USB portja van a csatlakoztatott eszközök gyorsabb töltéséhez , amelyek természetesen függetlenül használhatók egymástól. Az akkumulátor állapota megmutatja a LED-eket. Gyönyörű görbék fémtestbe burkolva, kompakt méretét a jobb dart biztosítja, és nem foglal helyet a táskában.

Paraméterek

Töltőáram

Maximális kimeneti áram 2 A

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 2

Szín

Szín Szürke
Kód:  HU1601a2
Termékszám:  AP007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05