Oldal frissítése

HPE Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation CZ + ENG OEM - csak HPE ProLiant kiszolgálóval

4,0 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HPE Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation CZ + ENG OEM - csak HPE ProLiant kiszolgálóval

A Microsoft Windows Server operációs rendszer régóta stabil pozíciót tölt be az üzleti felhasználásban. A 2012 R2 Essentialsttartalmazó innovatív verzió kifejezetten a nagyvállalati hálózatokra történő telepítésre készült, ahol a hangsúly a maximális teljesítményen és megbízhatóságon van. A licensz kizárólag olyan HP ProLiant szerverekhez használható, amelyek legfeljebb két fizikai processzorral rendelkeznek. Előnyét azonnal érezni fogod. Kliensoldali licenszekre (CAL-okra) nincs szükség, így a megtakarítást akár küslő archiváló lemezekre is fordíthatod. A modern technológia sokat fejlődött, és ez talán nem látszik elsőre, de hosszú távon érezhető a hatása.
Leendő felhasználóként jó ha tudod, hogy a Foundation nem tartalmazza a Hyper-V virtualizáló eszközt, a Direct Access intelligens VPN technológiát és a Server Core üzemmódot, viszont elvégzi az Active Directory, a DHCP vagy az alkalmazáskiszolgáló feladatokat. A nyomtatók, fájlok megosztása, és pontos multi-layer biztonságuk magától értetődő. A Microsoft megoldások segítségével úgy optimalizálhatod a számítástechnikai környezetet, hogy az szervezeted egyedi igényeinek minden tekintetben megfeleljen.
Paraméterek és tulajdonságok:
Kompatibilitás:
csal HP ProLiant kiszolgálókkal
Rendszer:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
Licensz típusa:
OEM, max. 1 CPU, max. 15 felhasználó
Nem támogatja a Hyper-V, Direct Access, Server Core üzemmódot

 

FIGYELEM! Ez a verzió nem teszi lehetővé a távoli terminál hozzáférését a Remote Desktop (korábban Terminal Services) szolgáltatáshoz.

Paraméterek

Licenc típusa

Licenc típusa Licenc

Licenc

Előfizetés módja OEM licenc
Berendezések száma 15
PC-k/MAC-ek száma 15
Licenc átvitele Nem
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN
Kód:  TH799z9c
Termékszám:  748920-421

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05