Oldal frissítése

HPE 3.5" 4 TB 6G SATA 5900 fordulat/perc

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HPE 3.5" 4 TB 6G SATA 5900 fordulat/perc

Alapszintű szerverek esetén az Entry meghajtók jelentik a legkedvezőbb megoldást. Ugyanis azok magas szintű megbízhatósággal és bőséges tárhellyel szolgálnak az alapszintű szerverek és hálózati adattárolók modern környezete számára. Ezen nagy kapacitású lemezek kiváló ár/kapacitás aránnyal rendelkeznek. Tehát amennyiben vállalati adattárolásból adódóan az aktuális prioritás a bőséges tárhely, akkor eljött a bővítés megfelelő ideje. Ezenfelül a lemez ideális választás kevésbé fontos alkalmazások, illetve tipikus 40%-ig terjedő terhelés esetén.

Legfontosabb jellemzők

  • Megbízható lemez HPE ProLiant szerverekhez
  • Remek ár/kapacitás arány
  • Gyorsabb adathozzáférés és írás (a fej optimalizálása révén)
  • 3.5" méret (LFF formátum)

Gyors reakció probléma esetén

A TLER technológia időbeli korlátot szab a merevlemeznek, így a hibajelentés valóban gyorsan megvalósul - mindössze 5 másodpercet vesz igénybe - ellentétben a korlátlan számú próbálkozással rendelkező rendszerekkel. A gyorsítótár hibaészlelése paritás ellenőrzés, valamint ECC technológia segítségével védelmet nyújt a gyorsítótárban tárolt adatok számára. Az NCQ (Native Command Queuing) optimalizálja az írással és olvasással kapcsolatban beérkező utasítások végrehajtási sorrendjét, amely növeli a merevlemezek teljesítményét. 

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 4 000 GB (4 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Szerverhez, Adattároló

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Kód:  TH963q1
Termékszám:  815635-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15