Oldal frissítése

HP ZBook 15u G3

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP ZBook 15u G3

Az erőteljes HP ZBook mobil munkaállomás különféle helyzeteApproxen professzionális használatra készült. A notebook Intel Skylake kétmagos processzorával rendelkezik . A processzor számos gazdasági modellekhez tartozik, ezért a fogyasztás nem haladja meg a 15 W-ot. A kétmagos processzor hatékonyságának növelése érdekében ez a modell HyperThreading technológiával van felszerelve, amely akár négy szálat is képes kezelni egyidejűleg, amelyet gyakran értékel.

Főbb jellemzők

  • Energiatakarékos processzor Intel
  • 15,6 "teljes HD képernyő tükröződésmentes kijelző
  • Professzionális grafikus kártya
  • Gyors memória
  • Robusztus kialakítás
  • Extra gyors 256 GB SSD tároló
  • Bang & Olufsen hangszórók

Professzionális felszerelés

A videó kimenet felelős a professzionális AMD FirePro W4190M grafikus kártyával , 2 GB-os GDDR5 memóriával. A kártya készen áll a grafika, gyorsítás, videó szerkesztés és renderelés, CAD rendszerek vagy más komplex számítások, modellezés vagy szimuláció készítésére. Az adatok titkosítással biztosíthatók a TPM chip segítségével, és ujjlenyomat-olvasóval vagy intelligens kártyával férhetnek hozzá.

Széles összeköttetés

A HP munkaállomások igényes tesztelésen mennek keresztül, és rendelkeznek a legnagyobb megbízhatósággal. A nagy sebességű USB 3.0, VGA vagy DisplayPort tartozékokat csatlakoztathat. A tortán lévő tortán egy dokkoló csatlakozó vagy modern C típusú USB csatlakozó található.Ez a modell nem tartalmaz operációs rendszert és tisztán felhasználóbarát.

Kód:  HPBN4251iNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10