Oldal frissítése

HP ZBook 15 Studio G3

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP ZBook 15 Studio G3

A HP nagy teljesítményű, professzionális szintű mobil munkaállomása azokat a legnagyobb igényekkel rendelkező felhasználókat célozza meg, akik kompromisszumok nélküli teljesítményre vágynak. Erről a gép komponensei gondoskodnak, az erőteljes Intel Skylake processzorral és a professzionális NVIDIA grafikus kártyával az élükön. A laptop kifinomult grafikája és irodai alkalmazások kiválóan jelennek meg a 15”-es, tükröződésmentes felülettel ellátott és akár 3840 x 2160 felbontással bíró képernyőn.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű processzor és professzionális NVIDIA grafika
  • Gyors SSD meghajtó az adatokhoz való szinte azonnali hozzáféréssel
  • Kiváló minőségű 15"-es kijelző magas felbontással 
  • Vékonyabb és könnyebb, mint a régebbi verzió
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Magas adatbiztonság

Professzionális teljesítmény

Az Intel processzorba rejtett négymagos Skylake architektúra még a legnagyobb kihívásokat támasztó feladatokkal is könnyedén elbír. A programok párhuzamosan futása érdekében a Turbo Boost 2.0 módban többek között a virtualizáció vagy a Hyper-Threading is magas frekvencián és támogatással működik. Az NVIDIA Quadro M1000M professzionális grafikus gyorsító kifejezetten a fejlődési szektor számára lett kialakítva. Ennek köszönhetően a laptop készen a 3D-s jelenetek fotorealisztikus renderelésére, a filmipar vagy az egészségügy számára is. A 16 GB-os DDR4 memória akár 2133 MHz-es frekvenciája villámgyors reakciót garantál. A memória 64GB-ig bővíthető.

Adatbiztonság

A merevlemez tipikus zümmögő hangját elnyelő csendes működésről a gyors M.2 SSD meghajtó gondoskodik. Adataid számára az ujjlenyomat-leolvasó és a TPM titkosító processzor révén biztosíthatsz védelmet.

Hosszan tartó kényelem a munkavégzésben

A HP intenzív, 115 000 órán át tartó tesztelésnek vetette alá laptopjait annak érdekében, hogy elnyerje az ISV minősítés és maximális megbízhatóságot garantálhasson. Ugyanakkor hatcellás akkumulátorának köszönhetően hosszan tartó kapacitást biztosít. A laptopot háttérvilágítással rendelkező billentyűzetnek és a hagyományos, nagy méretű érintőpadnak köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is könnyen használhatod.


Paraméterek

Termékszéria

Notebook sorozata HP ZBook
Kód:  HPBN4302oNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20