Oldal frissítése

HP ZBook 15 G3

Kiegészítők a termékhez

HP ZBook 15 G3


Nagy teljesítményű HP mobil állomás professzionális használatra különféle alkalmazásokhoz. A notebook középpontja az Intel Core négymagos Skylake család, amely Turbo Boost támogatással rendelkezik, ami növeli a nagy kapacitású alkalmazások gyakoriságát.
A készülék teljesítménye akár 16 GB új DDR4 memóriát is támogat. A saját memóriával rendelkező professzionális AMD Firepro grafikus kártya képes grafikus és irodai alkalmazásokkal dolgozni, amelyek nagyon jól működnek a 15,6 " -es tükröződésmentes kijelzővel, akár 3840 × 2160 felbontással.


Erős eszköz a szakembereknek

Csendes működés a merevlemez tipikus zümmögése és tapsolása nélkül gyors SSD lemezt biztosít. Az elmentett adatokat ujjlenyomat-olvasóval biztosíthatja atitkosítási processzor TPM .

Erős eszköz a szakembereknek

Rengeteg hely az adatokhoz

Fő előnyei

  • Nagy teljesítményű és megosztatlan grafika
  • Kiváló minőségű 15.6 "tükröződésmentes kijelző
  • Rengeteg hely a dokumentumokhoz, fényképekhez és videókhoz
  • Vékonyabb és könnyebb, mint a régebbi verzió
  • Hosszú élettartam
  • Nagy adatbiztonság
Fő előnyei
Extrém állóképesség

Könnyen dolgozik nappal és éjjel

Extrém állóképesség

A HP 115,000 órás intenzíven teszteli laptopjait annak érdekében, hogy az ISV-tanúsítványok teljesüljenek a maximális megbízhatóság érdekében .

Ezzel egyidejűleg nagy akkumulátor-élettartamot kínál kilenc cellás akkumulátorral. A rossz fényviszonyok mellett végzett munka megkönnyíti a háttérvilágítású billentyűzetet .

Kód:  HPBN4252j8NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05