Oldal frissítése

HP Wireless Stereo Headset H7000 Black

3,9 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Wireless Stereo Headset H7000 Black

Fekete, vezeték nélküli fejhallgató, kompromisszumot nem ismerő minőségű és tisztaságú hangzással, kiváló hangvisszaadással és teljesítménnyel, valamint kifinomultsággal a hangélmény minden szintjén. A kiváló minőségű, kitűnő akusztikájú hangszóróinak és a funkcióinak köszönhetően egyedülálló hangzást kapsz, egyedi tisztasággal, széles hatókörrel, valamint az alacsony és magas hangok hű visszaadásával.

A Bluetooth egy kényelmes megoldás ahhoz, hogy számítógéphez, tablethez, okostelefonhoz vagy MP3 lejátszóhoz csatlakoztasd, vagy ahhoz, hogy bármilyen hangot lejátssz a számítógépedről, filmeket és videókat nézz, internetről telefonálj, online kommunikálj, vagy zenét hallgass, stream-elj, játsz és csetelj.

A tervezésének és állítható párnázott pántjának köszönhetően a párnázott fejhallgató könnyedén illeszkedik a füledre, és úgy ül a fejeden, mintha rád öntötték volna. Forgatásával még inkább testre szabhatod.
Örülni fogsz a meghosszabbított lejátszási időnek, a kényelmes anyagoknak és az újratölthető akkumulátornak.

Műszaki adatok:

Kompatibilitás
Windows XP / Vista™ / 8 / 7
Android 3.0 és újabb
Apple iOS 4.3 vagy újabb

Méretek
181,01 x 139,75 x 12,32 mm

A csomag tartalma
Fejhallgató
USB kábel
Használati útmutató a gyors telepítéshez
Jótállási jegy

Újratölthető akkumulátor
6-8 üzemóra

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPCP0570b
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  H6Z97AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20