Oldal frissítése

HP USB RJ45 adapter

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP USB RJ45 adapter

Az USB 3.0–Giga LAN adapterrel gyors 10/100/1000 Ethernet-kapcsolattá alakíthatja noteszgépe nagysebességű USB 3.0-kapcsolatát.

Jellemzők

A vezetékes Ethernet-kapcsolatnak köszönhetően megbízható csatlakozást biztosít a vállalati hálózatokhoz és az internethez.
Csatlakoztassa az adapter USB végét a noteszgépe bármely USB 3.0- vagy USB 2.0-portjához és az Ethernet-csatlakozót a (külön megvásárolható) Ethernet-kábelhez. Nem kell letöltenie illesztőprogramokat, mert azok már telepítve vannak a készülékre.
Az egy éves korlátozott jótállás mellett nyugodtan alhat.
A kompatibilis termékek listáját a termék QuickSpec ismertetőjében találja.

Műszaki adatok

Súly
19 g
Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
6,1 x 2,0 x 1,4 cm
A doboz tartalma
LAN adapter
Jótállás
Egyéves korlátozott jótállás. További támogatás elérhető a hét minden napján 24 órában, telefonon és online támogatási fórumokon is.
 
Kód:  HPBP2503e9
Termékszám:  N7P47AA#AC3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15