Oldal frissítése

HP Ultrabook vékony Top Load 15,6 "

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Ultrabook vékony Top Load 15,6 "

Hardverkompatibilitás
Legfeljebb 15,6 hüvelykes noteszgépek

A HP vékony Ultrabook-felültöltőstáska – egy stílusos, strapabíró és kompakt hordtáska, amelyet az Ultrabook™ noteszgéphez terveztek. A fekete sávoly anyag, amelyet szürke pléd emel ki, egyesíti a formát a funkcióval, hogy segítsen megvédeni hardvereszközeit, és letisztult megjelenést biztosítson.

 

Jellemzők

 

A puhán bélelt belső rész segít megvédeni Ultrabook™ noteszgépét. A belső részben megtalálható egy párnázott rekesz a noteszgépének, tárolóhely a kiegészítőknek, elasztikus pántok a kábeleinek és egy tok a táblagépének. Telefonját, tollait és más dolgait a könnyen elérhető és cipzározható zsebekben tárolhatja.

Viheti kézben, a fogantyú segítségével, vagy használhatja a kényelmesen kipárnázott, keresztbe vethető vállszíjat, hogy kezét szabadon használhassa egyéb feladatokra. Megkönnyíti az utazást azáltal, hogy a táska a legtöbb kerekes bőrönd fogantyújára is ráilleszthető.

Az alkatrészek cseréjére egyéves korlátozott jótállást kap.

 

Műszaki adatok

 

Termékszín
Fekete/szürke

Termék anyaga
Poliészter

Termék darabszáma egységenként
1

Méretek (Sz x H x M)
29,5 x 42 x 8,5 cm

Csomag mérete (sz x h x m)
279 x 100 x 420 mm

Súly
0,65 kg

 

Tartozékok

 

Jótállás
Egy év korlátozott garancia. További támogatás 24 órában elérhető a hét minden napján, telefonon és online támogatásként is. MEGJEGYZÉS: A garanciára bizonyos korlátozások és kizárások vonatkoznak. A részletekről a HP Vevőszolgálati Központ adhat felvilágosítást.

A doboz tartalma
Tok
Dokumentáció

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 8,5 cm
Szélesség 42 cm
Magasság 29,5 cm

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  HPBP0002e
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  F3W15AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10