Oldal frissítése

HP Ultrabook Sleeve 14,1"

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Ultrabook Sleeve 14,1"

Ultrabook™ készülékét HP Ultrabook tartóban viheti magával, amely egy stílusos, strapabíró és kis méretű tartótok, amely a noteszgép védelmére és elegáns profiljának megőrzésére szolgál.

 

Jellemzők

 

Ultrabook™ készülékének jobb védelméről a párnázott és puhán bélelt belső gondoskodik, amelynek tömege elhanyagolható. Az erős fekete tok, amelyet szürke pléd díszít, letisztult megjelenést és professzionális megjelenést kölcsönöz az irodán belül és kívül egyaránt.

Hordhatja a karja alatt, vagy a fogantyúnál megfogva kézben is tarthatja. Egyszerűen húzza ki a tartó oldalán található cipzárat, és gyorsan elérheti Ultrabook™ készülékét. A cipzáros külső zsebben kéznél tarthatja legszükségesebb dolgait.

Az alkatrészek cseréjére vonatkozó egyéves korlátozott jótállás magabiztosságot nyújt.

Az Ultrabook az Intel Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

HP 35,56 cm-es (14 hüvelykes) Ultrabook

 

Műszaki adatok

 

A doboz tartalma
Tok; Dokumentáció

Jótállás
Egyéves nemzetközi, korlátozott jótállás alkatrészekre és javításra; Minden nap, a nap 24 órájában elérhető HP műszaki telefonos támogatás a jótállás időtartama alatt.

Paraméterek

Max. méret

Laptop képátló 14,1 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  HPBP0300b
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  F7Z99AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20