Oldal frissítése

HP Stereo Headset H2800 Ocean Blue

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Stereo Headset H2800 Ocean Blue

A minőségi sztereó fülhallgató, beépített mikrofonnal kiváló hangteljesítményt nyújt. A széles frekvencia tartomány és a magas - 102 dB - érzékenység biztosítják a tökéletes zenei élményt. A gazdagabb basszus hangok, és a tisztább magas hangok teszik lehetővé, hogy a filmeket és a zenéket úgy élvezhesd mint élőben. A fülpárnák biztosítják a kényelmes és kellemes viselést, akár hosszú ideig is.

Bizonyára elnyeri majd tetszésed a hangerőszabályzó szalagkábel, amely nem gubancolódik össze. A fülhallgató nagyon egyszerűen összecsukható - csak fordítsd el és hajtsd be a mikrofonos fejhallgatót, majd csomagold össze a lapos kábelt. A hangerő kedved szerint könnyen beállítható vagy elnémítható, közvetlenül a vezetéken.

 

Kompatibilitás:
Kompatibilis a legtöbb számítógéppel, táblagéppel. okostelefonnal és MP3-lejátszóval.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  HPCP0565e
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  J9C30AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15