Oldal frissítése

HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst

Ez a különleges laptop nagyon hasznos eszköz, amennyiben egy számítógépet keresel irodai munkára és szórakozásra. A tablet PC-k tulajdonságai különbözőek, ennek okán egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az érintőképernyős notebook olyan forgócsuklóval bír, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető klasszikus notebookként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst ügyesen beállítható úgy is, hogy magában megálljon.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst hibrid notebook monitorja?

Képernyőjének átmérője 13,3 ". A 14"-tól kisebb képátlójú képernyő főleg a kompakt modellek jellemzője. Ez a modell ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook lényeges része. Sokkal lényegesebb a processzor modelltípusa, mint kizárólag az ereje, amit magjainak száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel eredeti és kézzel fogható besorolást hozott létre. Chipjeit a gyengébbektől az erősebbekig jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet elsősorban tabletekhez kínálnak. Kicsit módosított besorolást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek lecserélték a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy kis segítség a processzor hűtési igényének kiderítéséhez. A hordozható számítógépek legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t legfőképp a rendkívüli teljesítményű számítógépeknél láthatunk.

A GPU-k rangsorolása is nagyon hasonló. Az önmagukban álló videokártyák zömmel nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba építettek. A drágább CPU-k nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint elődeik. A RAM mérete a videokártya teljesítményének kardinális attribútuma. A mindennapi használathoz teljesen megfelel 2 GB memória. Ha gyakrabban gépezel, akkor jól jön majd a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb kapacitás ésszerű.

A(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst laptop/tablet HDD és RAM mérete

A memória nagyságát a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. A leglassabb laptopok/tabletek 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú gépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen tárolhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló merevlemez. Jelentősen gyorsabb és ellenállóbb, mint a normál lemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok keveréke azzal az eltéréssel, hogy az SSD rész a HDD modulhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó csak olyan hordozható számítógépeknél figyelhető meg, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az elsődleges SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8565U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core boost frekvencia 4,6 GHz (4 600 MHz)

Rendszermemória

Memória típusa DDR4

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 512 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés Tölthető
Cellák száma

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,26 kg

Interfész

Adat Thunderbolt 3
Audio Combo Audio Jack
USB-C 2 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 306 mm
Maximális magasság 13,6 mm
Mélység 218 mm

Termékszéria

Notebook sorozata HP Spectre
Kód:  HPCN5035g60
Termékszám:  5WA73EA#AKC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10