Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HP Spectre 13 x360-ap0000nh sötét hamvas ezüst

Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
455 970 Ft

HP Spectre 13 x360-ap0000nh sötét hamvas ezüst

Az érintőképernyős laptop praktikus megoldás, ha csak egyetlen számítógépet akarsz utazásra vagy filmezésre. A tabletek specifikációi nagyban eltérnek, ezért egyetlen modell sem univerzális. Ez a tablet és laptop keverék különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően összecsukható mint egy könyv. Ezért kezelhető klasszikus laptopként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) HP Spectre 13 x360-ap0000nh sötét hamvas ezüst természetesen beállítható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Spectre 13 x360-ap0000nh sötét hamvas ezüst érintőképernyős laptop monitorja?

A tablet PC kijelzőjének mérete 13,3 ". A 14" körüli átmérőjű képernyő mindenekelőtt a kompakt modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) HP Spectre 13 x360-ap0000nh sötét hamvas ezüst érintőképernyős notebook CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló laptop fontos része. Sokkal többet mond a processzor konkrét sorozata, mint az ereje, amit a magok száma és órajele jelez. Az Intel szép és átlátható tipológiát dolgozott ki. Chipjeit a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet leginkább táblagépekhez fejlesztettek ki. Nagyon hasonló besorolást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a legerősebbek, amelyek felváltották az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt fejez ki. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett képes leadni. Az érték egy kis segítség a processzor hatékonyságának feltérképezéséhez. A laptopok nagyobbik része 25 W érték alatt marad, nagyobb fogyasztást legfőképp a gamer számítógépeknél fedezhetünk fel.

A videokártyák (GPU) felosztása is hasonló. Az önmagukban álló videokártyák zömmel fürgébbek, mint az integráltak. Az újabb processzorok nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbiek. A RAM mérete a grafikus kártya teljesítményének központi jellemzője. Az általános használathoz elégséges kb. 2 GB memória. Ha olykor-olykor intenzívebben játszol, akkor az alap a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb memóriakapacitás a célravezető.

A(z) HP Spectre 13 x360-ap0000nh sötét hamvas ezüst notebook/tablet HDD és RAM mérete

A RAM-ok kapacitását a felhasználás célja határozza meg. A leglassabb notebookok/tabletek 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága gépek jellemzője, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló meghajtó. Sokkal gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a hagyományos lemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinációja egy házban azzal az eltéréssel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan notebookoknál található, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. Az első SSD a második pedig a normál HDD. A tablet PC kiegészítői: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Panel IPS
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8265U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárhelykapacitás 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés Tölthető
Cellák száma

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,26 kg

Interfész

Adat Thunderbolt 3
Audio Combo Audio Jack
USB-C 2 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 306 mm
Maximális magasság 13,6 mm
Mélység 218 mm

Termékszéria

Notebook sorozata HP Spectre
Kód:  HPCN5035g35
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5WA30EA#AKC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05