Oldal frissítése

HP Spectre 13

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Spectre 13

Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, ha éppen egy eszközt akarsz munkára és filmezésre. A hordozható számítógépek jellemzői nagyban eltérnek, ezért minden modell valami másra jó.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Spectre 13 érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének mérete.

A(z) HP Spectre 13 hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook fontos része. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét típusa, mint a puszta ereje, amit a magok száma és frekvenciája jelez. Az Intel eredeti és átlátható tipológiát hozott létre. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz terveztek. Kicsit módosított rangsort ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett nyújt. Ez a szám egy kis segítség a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A laptopok nagyobbik része 25 W érték körül mozog, nagyobb fogyasztást gyakran csak a rendkívüli teljesítményű laptopoknál találunk.

A grafikus kártyák besorolása hasonló alapelvekre épül. A különálló grafikus kártyák általában nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. A komolyabb processzorok nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint elődeik. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb kritériuma. Átlagos felhasználók számára elegendő 2 GB RAM . Ha olykor-olykor intenzívebben játszol FPS játékokat, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb memóriakapacitás javasolt.

A(z) HP Spectre 13 hibrid notebook HDD és RAM kapacitása

A RAM-ok mennyiségét a jövőbeni felhasználás határozza meg. A legolcsóbb hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága gépek jellemzője, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló merevlemez. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű HDD. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok keveréke annyi különbséggel, hogy az SSD rész a HDD blokkhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan számítógépeknél látható, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az első SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma:.

Kód:  HPCN2050gNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05