Oldal frissítése

HP Spectre 13

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Spectre 13

HP Premium - Specter sorozat

A kifinomult kialakítás természeténél fogva kivételes. A valódi luxusnak nincs gyenge oldala . Találkozzon a legmodernebb részletekhez tervezett prémium berendezésekkel, hogy tökéletes környezetet teremtsen.

Teljesítmény

Az egyedülálló HP Specter egy modern Intel Core processzorral van felszerelve az Intel Skylake platformról.

memória

Az erős processzornak megbízható működési memóriával kell együttműködnie, így a számítógép 8 GB DDR3L RAM memóriával rendelkezik.

Grafikus kártya

A beépített Intel HD Graphics 520 grafikus kártya biztosítja a zökkenőmentes és gyors szoftvert az elfoglalt szakemberek számára.

SSD

Akár 512 GB kapacitással, az SSD-k gyorsabban hozzáférhetnek az adatokhoz, és felgyorsítják az egész számítógépet.

Vékony csak 10,4 mm

Ez egy feltörekvő csillag kompromisszumok nélkül. Ez a hihetetlenül vékony notebook tartós alumínium és szénszálas konstrukcióval a tökéletesség új dimenzióját képviseli.

Láthatatlan zsanér

Láthatatlan zsanér

Az első osztályú bútorokat inspiráló dugattyús csuklópánt diszkrét összecsukásra tervezték, amit valójában nem lehet észrevenni. Ez az új pánt-design hihetetlenül egyszerű, karcsú profilt hozott létre. Mégis megtalálja a csatlakozókat pár modern USB 3.1 C típusú és egy Thunderbolt porttal, amely külső monitor csatlakoztatásához vagy gyors adatátvitelhez vezet.

Bang & Olufsen

A hang, ami irigyel majd

A hangszórók párja és a Bang & Olufsen hangja átalakítja a számítógépet egy hangrendszerré, amely gazdagítja minden élményt élénk, élénk hanggal. A tökéletes számítógépes hangzáshoz tervezték.

Egész napos mobilitás

Csodálatosan vékony és könnyű egy lenyűgöző fémtestben - ez az átalakítható noteszgép a tervezés és a teljesítmény mesteri keveréke . Várja a villámgyors teljesítményt egész nap. Ez a modell akár 9 óráig is büszkélkedhet.

Kód:  HPCN2049fNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05