Oldal frissítése

HP SO-DIMM 4 GB DDR4 2133MHz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP SO-DIMM 4 GB DDR4 2133MHz

Bővítse üzleti célú HP számítógépe lehetőségeit, és növelje annak teljesítményét, illetve az alkalmazások sebességét a HP kis fogyasztású, nagy sebességű DDR4 memóriáival.

Jellemzők

Rugalmas, gyorsan méretezhető

A villámgyors, energiatakarékos és az igényeknek megfelelően méretezhető memóriával lerövidítheti az üzembe helyezési időt, gördülékenyebbé teheti a rutinműveleteket, több programot futtathat párhuzamosan, és könnyedén válthat közöttük.

A HP által tesztelve

Biztosíthatja a megfelelő memóriajellemzőket, ha HP márkájú memóriával bővíti rendszerét, amely tesztekkel alátámasztva biztosít zökkenőmentes rendszerszintű integrációt a HP számítógépekkel.

A HP támogatásával

Befektetését olyan világszínvonalú korlátozott jótállással védheti, amilyen számítógépéhez is jár.

Műszaki adatok

Hardverkompatibilitás
ProDesk 400 G2 DM; ProOne 400 G2 AIO; EliteDesk 600 G2 DM; Eliteone 800 G2 AIO.

Méretek (Sz x H x M)
3 x 13,3 x 0,4 cm

A doboz tartalma
Memória
Dokumentáció

Jótállás
Az opciókra vonatkozó korlátozott jótállás egy (1) éves korlátozott cserealkatrész-jótállás bármely HP márkájú vagy Compaq márkájú opcióra vonatkozóan (HP-opciók). Ha HP-opciója egy HP-hardvertermékbe van telepítve, a HP jótállást biztosíthat a HP-opciókra vonatkozó korlátozott jótállási időszakra vagy azon HP hardvertermék hátralévő korlátozott jótállási idejére, amelybe a HP opció telepítve van, attól függően, hogy melyik időszak a hosszabb, de egyik sem lépheti túl a HP-opció vásárlásától számított három (3) évet.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Laptopokhoz
Kivitelezés SO-DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz
Kód:  HPBP5001e2
Termékszám:  P1N53AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10