Oldal frissítése

HP Roar Plus Bluetooth Speaker Aqua

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Roar Plus Bluetooth Speaker Aqua

A HP Roar Plus a népszerű hordozható hangszóró nagyobb változata. Ezt a hangszórót igényes hallgatók számára terveztük, akik bárhova magukkal szeretnék vinni, akár pihenés, akár munka közben. A Smart Amp technológia tiszta hangot kínál nagyobb hangerővel, teljesebb basszussal és akár 10-15-ször nagyobb teljesítményre képes, mint a névleges teljsesítmény, így nagyobb közönség igényeit is képes kielégíteni. Emellett a hangszóró háromszög alakú kialakítása jobb hangzást és könnyebb hordozhatóságot tesz lehetővé.

Lejátszhatsz zenét Bluetooth kapcsolaton keresztül a tabletedről, a laptopodról, vagy akár a zsebedben lévő telefonodról is. Csatlakoztass akár 2 eszközt Bluetooth-on keresztül, tárolt zenék lejátszásához. Egy beérkező hívást akár a hangszórón is lehet fogadni, akár konferenciahíváshoz is alkalmas. Az eszköz érzéken mikrofonja és a zajcsökkentő kiváló hallhatóságot biztosít számodra.

Kód:  HPCP0907o2
Termékszám:  G0H97AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05