Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HP Reversible Sleeve fekete / ezüst 15.6"

4,8 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Reversible Sleeve fekete / ezüst 15.6"

Olyan elegáns és tartós notebook tokot szeretnél, amely igazán passzol a stílusodhoz? Akkor a HP Reversible Sleeve fekete / ezüst laptop tok, amely alkalmas a maximum 15,6 hüvelyk átmérőjű notebookok-hoz lehet a megfelelő választás. A notebook tok kiváló minőségű neoprénből készült, így tökéletes védelmet nyújt a készülék számára. A laptopod egyszerűen elhelyezheted a tokba, és bárhová magaddal viheted azt, hogy kéznél legyen, ha szükséged van rá. A HP Reversible Sleeve fekete / ezüst laptop tok elég strapabíró ahhoz, hogy megóvja a készüléket a karcolásoktól és az ütődésektől. Ha ezek a tulajdonságok elnyerték a tetszésedet, akkor a tok biztosan boldoggá tesz majd, ugyanis bizonyos értelemben rögtön kettőt is kapsz beőle. A tok kifordításával az ezüst színből fekete lesz, és fordítva.

HP Reversible Sleeve fekete / ezüst laptop tok főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű és tartós neoprénből készült
  • Kétszínű kivitel
  • Elegáns HP Reversible dizájn
  • Kompakt méretek, amelyek nem növelik a laptop alakját

Két tokot kapsz egyben 

A HP Reversible Sleeve fekete / ezüst tokban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Mivel a laptop tokot úgy tervezték, hogy kifordított állapotában egy másik színváltozatot kapjunk, ehhez megfelelően mindkét oldala kellő védelmet nyújt a készüléknek. Tartós neoprén réteg védi a notebook-ot kívülről és belülről egyaránt. Neked csak azt kell eldöntened, hogy a notebook-od sima fekete vagy ezüst tokban szeretnéd épp hordozni.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Neoprén

Felszerelés

Záródás Nyitott

Külső méretek

Mélység 28 cm
Szélesség 40 cm
Magasság 1 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  HPCP0206a4
Termékszám:  2UF62AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20