Oldal frissítése

HP Reversible Sleeve, fekete/ezüst, 14"

4,6 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Reversible Sleeve, fekete/ezüst, 14"

Olyan elegáns és tartós notebooktokot keresel, amely teljesen hozzád illik? Maximum 14"-os átlójú notebookokhoz itt a HP Reversible Sleeve tok, fekete/ezüst színben. A notebook tok kiváló minőségű neoprénből készült, és tökéletes védelmet nyújt a készülék számára. Egyszerűen elcsomagolhatod és szállíthatod notebookodat, ahová csak kell. A HP Reversible Sleeve tok elég strapabíró, hogy megvédje a készülékedet, nem csak a karcolásoktól, hanem az ütődésektől is . Ha tetszenek ezek a funkciók, akkor ez a tok boldoggá tehet, mert kétszeresen is megkapod őket. Egyszerűen átfordítva alakíthatod feketéből ezüst színűvé, és vissza. 

Főbb előnyei

  • Kiváló minőségű és tartós neoprénből készült
  • Két színű kivitel
  • Elegáns HP Reversible design
  • Kompakt méret, amely nem növeli a laptop kiterjedését

Két tok egyben

A HP Reversible Sleeve tok minden formájában ugyanazt nyújtja. Mivel a tok kifordítva átalakítható egy másik változattá, ezért úgy kellett kialakítani, hogy mindig ideális védelmet biztosítson. Tartós neoprén réteg védi notebookodat kívülről és belülről is. Azt pedig már te döntheted el, hogy a notebookod egy elegáns fekete vagy egy ezüstszín tokban kívánod hordani.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Neoprén

Felszerelés

Záródás Nyitott

Külső méretek

Mélység 26,5 cm
Szélesség 36,5 cm
Magasság 1 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 14 "

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  HPCP0204l
Termékszám:  2UF61AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10