Oldal frissítése

HP ProBook x360 11 G1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP ProBook x360 11 G1

Az érintőképernyős notebook nagyon hasznos eszköz, ha egyetlen számítógépet keresel irodai munkára és játszásra. A hordozható számítógépek jellemzői eltérőek, ennél fogva egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) HP ProBook x360 11 G1 hibrid notebook monitorja?

A tablet PC kijelzőjének mérete.

A(z) HP ProBook x360 11 G1 hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős hordozható számítógép alapköve. Sokkal többet mond a processzor modellje, mint kizárólag az ereje, amit magjainak száma és frekvenciája indikál. Az Intel eredeti és kézzel fogható rangsort talált ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számozza: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet elsősorban hordozható eszközökhöz gyártanak. Nagyon hasonló felosztást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a legfelső szinten, amelyek le fogják váltani a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy plusz információ a processzor energiaéhségének megállapításához. A notebookok több mint fele 25 W érték körül mozog, nagyobb számokat elsősorban a gamer notebookoknál találhatunk.

A grafikus kártyák (GPU) besorolása is nagyon hasonló. Az önmagukban álló videokártyák többnyire gyorsabbak, mint az integráltak. Az újabb processzorok nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a régebbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontos mutatója. Filmezéshez és böngészéshez teljesen megfelel körülbelül 2 GB. Ha intenzívebben lövöldözöl, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál nagyobb méretű memória ésszerű.

A(z) HP ProBook x360 11 G1 laptop/tablet merevlemez és memória kapacitása

A rendszermemória mennyiségét a jövőbeni felhasználás határozza meg. A legolcsóbb notebookok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás hordozható számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón tárolhatod el. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló merevlemez. Lényegesen gyorsabb és ellenállóbb, mint a hagyományos winchesterek. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kevert használata azzal az eltéréssel, hogy az SSD tagja a HDD modulhoz viszonyítva sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan laptopoknál használható, amelyek két HDD interfésszel rendelkeznek. Az egyik SSD a második pedig a normál HDD. A tablet PC-hez tartozik:.

Kód:  HPBN221fNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10