Oldal frissítése

HP ProBook 640 G2

Kiegészítők a termékhez

HP ProBook 640 G2

Használja ki a HP ProBook 640 G2 kis robosztus testébe csomagolt csúcstechnológiát , amely tökéletes tárhely lesz az úton. A nagy kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy a noteszgép az összes munkaidőben megfeleljen. A kiváló minőségű kijelző tükröződésmentes kezelést biztosít, ezért ne aggódjon a fényes képernyő kellemetlen káprázásától. A Full HD felbontás akár 14 "átlós képernyőn is elérhető.

Főbb jellemzők

  • Hatékony Intel Skylake processzorok
  • Tükröződésgátló kijelző 14 "
  • Ujjlenyomat-olvasó és intelligens kártya
  • Szimmetrikus USB-C csatlakozó
  • Dokkoló csatlakozó

Széles csatlakozási lehetőségek

Ha kapcsolatba kerül a világgal, akkor mindig erős WiFi jel közelében állhatsz. A HD webkamera segítségével videohívásokat is készíthet, akár üzleti, akár családi üdvözlet. Vezeték nélküli mobilkészülék vezeték nélküli párosításához Bluetooth is rendelkezésre áll, és összesen 3 gyors USB 3.0 port, köztük egyoldalas USB-C, számos eszköz, például egér, billentyűzet, flash meghajtó és még a nyomtatók csatlakoztatásához . A DisplayPort jelenlétének köszönhetően a külső monitor vagy a TV csatlakoztatása nem jelent problémát. Az egyéb bővítési lehetőségek különállóan megvásárolható dokkolóállomás csatlakozót kínálnak .

Első a biztonság

Személyes és munkadarabjait mindig biztonsági funkciók védik, beleértve az Ujjlenyomat-olvasót és a HP Client Security szolgáltatást . A következő biztonsági szint a TPM és Biosphere BIOS jelszó-hitelesítés. Az egyszerű integráció a meglévő informatikai környezeteApproxe biztosítja a HP Client Management szolgáltatást.

Kód:  HPBN2003f4aNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20