Oldal frissítése

HP ProBook 470 G4

Kiegészítők a termékhez

HP ProBook 470 G4

Praktikus HP laptop vékony burkolattal és finom, csiszolt alumínium kivitelezéssel a mindennapi tevékenységekhez. A 17.3”-es, Full HD LED tükröződésmentes kijelzőjének köszönhetően kiváló választás filmek lejátszásához, játékok futtatásához, vagy az egyidejűleg több ablakban történő munkavégzéshez. A 3-cellás akkumulátor által biztosított hosszú élettartam nagyrészt a gazdaságos processzornak köszönhető. A modern Microsoft Windows 10 operációs rendszer már telepítésre került a laptopon.

Legfontosabb jellemzői

  • Ellenálló alumínium kivitel
  • Az Intel processzor a legújabb Kaby Lake architektúrával
  • Dedikált NVIDIA GeForce grafikus kártya
  • Tükröződésmentes kijelző Full HD felbontással
  • Ergonomikus háttérvilágítással rendelkező billentyűzet
  • Biztonság az ujjlenyomat-leolvasónak és a TPM modulnak köszönhetően

Nagyszerű társ a mindennapi munkához és szórakozáshoz

A laptop belsejében a legújabb technológiával ellátott, 7. generációs Intel processzor dübörög. Ennek fő előnye az alacsony energiafogyasztás, amely kedvezően befolyásolja az akkumulátor élettartamát, anélkül, hogy hatással lenne a teljesítményre. A grafikáért a nagy teljesítményű, dedikált NVIDIA GeForce 930MX grafikus kártya és annak 2GB-os memóriája felel. A laptop gyorsaságáról a 256GB-os SSD meghajtó gondoskodik. Az optikai írónak és kártyaolvasónak köszönhetően biztonsági mentést készíthetsz az adataidról.

Egyszerű és problémamentes csatlakoztatás

Ami a csatlakoztatást illeti, a laptop mindennek rendelkezik, amely csak szükséges lehet. A nappaliban szeretnél filmezni vagy TV-műsort nézni? Használd ki a HDMI kimenet előnyeit, hogy a laptop és a TV közötti képátvitel csak pillanatok kérdése legyen. A többi periféria csatlakoztatásához használd például a nagy sebességű USB 3.0 csatlakozót. Természetesen a vezeték nélküli WiFi technológia és a Bluetooth 4.2 is rendelkezésre áll.

Biztonság mindenek felett

A manapság előforduló adatlopások elleni védelem érdekében használd például a HP Security Manager-t, vagy titkosítsd a merevlemezen tárolt adataidat. A kiváló biztonsághoz az ujjlenyomat-leolvasó vagy a TPM 1.2 is hozzájárul, amely kritikus adatok titkosításáért felelős titkosító kulcsokkal és a Kensington zárral biztosítja a fizikai védelmet. 


Kód:  HPBN1213eNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15