Oldal frissítése

HP ProBook 450

Kiegészítők a termékhez

HP ProBook 450

A HP ProBook 450 G4 nagyszerű társ azok számára, akik reggeltől estig dolgoznak. A HP ProBook korábbi modelljeihez hasonlóan az idei év újdonsága fejlett komponensekkel érkezik, amelyet kiváló minőségű formatervezés, magas teljesítmény, megbízhatóság és precíziós biztonság jellemez. Annak érdekében, hogy a készülék megfeleljen a mai üzleti világ elvárásainak, a fedele kompakt, préselt alumíniumból készült, amely szilárddá teszi a burkolatot és lehetővé teszi, hogy útközben is biztonságosan végezhesd a munkád. A laptopon már telepítésre került a modern Microsoft Windows 10 64-bites verziója.

Legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes és nagy teljesítményű Intel processzor a legújabb Kaby Lake architektúrával
  • Gyors és biztonságos bejelentkezés az ujjlenyomat-leolvasóval
  • Tükröződésmentes kijelző Full HD felbontással
  • A villámgyors WiFi legújabb 802.11ac specifikációja
  • Ellenálló
  • Modern Windows 10 rendszer

Teljesítmény nem csak munkavégzéshez

A laptop belsejében egy Intel Core Kaby Lake ultrabook processzor dübörög, amelyet alacsony, mindössze 15 wattos energiafogyasztás jellemez. A beépített grafikus kártya zökkenőmentes képmegjelenítést biztosít, és még a legnagyobb igényeket támasztó tartalmaktól sem riad vissza. Az ennek eredményeképp látható, rendkívül éles képek a 15.6”-es, Full HD felbontással rendelkező képernyőn jelennek meg, amely matt és tükröződésmentes felülettel, valamint LED háttérvilágítással rendelkezik.

Minden, amire szükséged lehet

A laptop természetesen nagy méretű érintőpaddal rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít a kényelmes munkavégzéshez. A gyors tempójú munka közben minden bizonnyal értékelni fogod az ujjlenyomat-leolvasót, amely csak egy a számos olyan továbbfejlesztett biztonsági funkció közül, mint például a HP BIOSphere és a TPM. Az adataid tárolásáról a „bővíthető” merevlemez vagy a 256GB-os kapacitással rendelkező SSD meghajtó gondoskodik. Ha szükséges, külső adattároló alkalmazására is lehetőséged van, amelyet a négy USB port valamelyikébe csatlakoztathatsz, beleértve a két USB 3.0 gyors specifikációjú csatlakozót is. A laptop továbbá HDMI és VGA kimenettel, multiformátumú memóriakártya-olvasóval és CD-íróval is el lett látva.


Paraméterek

Termékszéria

Notebook sorozata HP ProBook
Kód:  HPBN1063dNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05