Oldal frissítése

HP ProBook 450 G3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP ProBook 450 G3

A HP ProBook 450 G3 noteszgép professzionális használatra készült. Magas teljesítményt, nagy teljesítményt, megbízhatóságot és precíziót kínál. A ProBook sorozatot gyakori üzleti utazásokra tervezték , így a felső burkolat alumíniumból készült, ami megerősíti az alvázat. A notebookok előtelepítik a Microsoft Windows 7 Professional 64 bites verzióját. Csábító lehetőség az a képesség, hogy áttérjen a fejlett Windows 10 Pro rendszerre.

Főbb jellemzők

  • Tartós alumínium kivitel
  • Az Intel modern architektúrája
  • Antireflection kijelző HD Ready vagy Full HD felbontással
  • Rychlý M.2 SSD-k akár 256 GB-ig
  • Ergonomikus háttérvilágítású billentyűzet
  • Biztonság az ujjlenyomat-olvasóval és a Kensington Lock funkcióval
  • Gyors WiFi 802 szabvány.11ac
  • DVD-meghajtó optikai adathordozókhoz

Nagy teljesítmény nem csak a munkához

A notebook belsejében az Intel nagy teljesítményű Intel alapú Skylake processzorja alacsonyabb energiafogyasztással üzemel, és hosszú élettartamot biztosít. 4 GB memóriával működik. Az Intel HD Graphics integrált grafikája meglepően nagy teljesítményével gondoskodik az összes multimédiás tartalomról és a korlátozott részletekkel, amellyel a modern játékokat képes kezelni. A tökéletesen éles képet 15,6 hüvelykes tükröződésmentes képernyő biztosítja.

Legjobb felszerelés

Az ergonómikus billentyűzet jól megírva hosszú ideig, és megvédi a notebook belsejét a részleges kiömlés ellen, baleset esetén. Az adatokat egy nagyon gyors SSD kapacitással tárolja , melynek kapacitása 256 GB .2. Egyéb perifériák csatlakoztatásához HDMI audiokészülék és négy USB port áll rendelkezésre, melyek közül kettő nagysebességű 3.0-s verzió. Az ujjlenyomat-olvasó és a Kensington zár is biztonsági szempontból gondoskodik.

Kód:  HPBN1059eNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20