Oldal frissítése

HP ProBook 430

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP ProBook 430

Funkciókkal teli laptop mindennapos használatra

Hihetetlen teljesítmény, átfogó biztonsági megoldások és lenyűgöző megjelenés – ezek jellemzik az elegáns laptop sorozat darabjait, amelyek préselt alumínium burkolattal és modern külsővel büszkélkedhetnek. A mindössze 2.1 cm-es vékonyság és az 1.5 kg-os súly rendkívül egyszerűen hordozható készülékké teszi a HP ProBook 430-at.


Ideális a hatékony munkavégzéshez

A nagy teljesítményű processzor az Intel gyártó által megszokott precizitást és megbízhatóságot nyújtja. A modern architektúra és a legújabb technológia a teljesítmény és a minőség kivételes kombinációjává varázsolja ezt a komponenst. Adataid tárolásáról az akár 256GB-os kapacitással rendelkező SSD meghajtó gondoskodik.

Notebook ukrývá slušný výkon


Povedený cestovatel

Megbízható partner útközben is

A HDMI és a VGA csatlakozón keresztül a laptopodat akár TV-hez vagy külső monitorhoz is csatlakoztathatod, a két Hi-Speed USB 3.0-t is magukban foglaló USB portoknak köszönhetően használhatsz egeret, külső billentyűzetet, meghajtót vagy nyomtatót is. A négycellás akkumulátor hosszú, akár 8.5 órás élettartammal bír. A laptop kijelzője tükröződésmentes felülettel lett ellátva, amely megakadályozza a fényvisszaverődést és a csillogást.


Biztonság mindenek előtt

Az ujjlenyomat-leolvasó és a merevlemez titkosítás hatékony védelmet kínál az adataid számára. A HP Recovery Manager-nek köszönhetően biztonsági mentést készíthetsz róluk vészhelyzet esetére. Természetesen a HP client sem hiányozhat a sorból. Az ergonomikus billentyűzeten hosszú órákon keresztül is kényelmesen gépelhetsz, a fröccsenésálló kialakításnak hála pedig még a váratlan balesetek alkalmával sem kell kétségbe esned.

Ergonomická klávesnice


Kód:  HPBN1005c7NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15