Oldal frissítése

HP Pro x2 612 G2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Pro x2 612 G2

Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, ha éppen egy PC-t keresel munkára és szórakozásra. A hordozható számítógépek paraméterei különbözőek, ami azt jelenti, hogy minden modell valami másban jó.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) HP Pro x2 612 G2 érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC kijelzőjének képátlója.

A(z) HP Pro x2 612 G2 hibrid notebook CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes notebook alapja. Sokkal meghatározóbb a processzor konkrét modellje, mint a puszta teljesítménye, amit a CPU magok száma és órajele fejez ki. Az Intel szép és érthető tipológiát hozott össze. A CPU-kat a leggyengébbtől a legerősebbig jelöli meg: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit más tipológiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek le fogják váltani az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt mutat. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett nyújt. A szám egy segítség a processzor teljesítményének feltérképezéséhez. A notebookok többsége 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb értékeket legfőképp a rendkívüli teljesítményű számítógépeknél találhatunk.

A grafikus kártyák hierarchiája hasonló alapelvekre épül. A dedikált grafikus kártyák javarészt gyorsabbak, mint a processzorba építettek. A magasabb kategóriába tartozó csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbi típusok. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének jelentős attribútuma. Az irodai programok használatához elegendő körülbelül 2 GB RAM . Ha hevesebben játszol, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy nagyobb grafikus memória a célravezető.

A(z) HP Pro x2 612 G2 tablet PC HDD és RAM mérete

A RAM-ok nagyságát a várt felhasználás kellene, hogy meghatározza. A legegyszerűbb hibrid notebookok 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú tablet PC-k tulajdonsága, de ha kicsit előre tervezel akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren archiválhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Többszörösen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint az egyszerű merevlemezek. A HDD jelenti a klasszikus winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinált használata csak annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó főleg olyan notebookoknál használható, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. Az első SSD a szolga pedig a normál HDD. A tablet PC kiegészítői:.

Kód:  HPBN2508dNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20