Oldal frissítése

HP Pavilion x360 14-dh0017nh, ezüst

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Pavilion x360 14-dh0017nh, ezüst

A tablet PC hasznos eszköz, ha csak egy számítógépet keresel irodai munkára és filmezésre. Az érintőképernyős laptopok jellemzői különbözőek, ennél fogva egyetlen modell sem univerzális. A tablet PC olyan forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően a kijelző szabadon elforgatható. Ezért kezelhető klasszikus laptopként vagy a billentyűzetet eltávolítva tabletként. A(z) HP Pavilion x360 14-dh0017nh, ezüst ügyesen összecsukható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy mit kínál a(z) HP Pavilion x360 14-dh0017nh, ezüst hibrid laptop kijelzője?

Kijelzőjének képátlója 14 ". A 14 és 16" közötti átmérőjű kijelző a leggyakoribb méret.

A(z) HP Pavilion x360 14-dh0017nh, ezüst tablet PC CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden komoly notebook fontos része. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét típusa, mint az ereje, amit magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel nagyszerű és ésszerű felosztást dolgozott ki. Chipjeit a gyengébbektől az erősebbekig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet főleg tabletekhez gyártanak. Kicsit eltérő rangsort kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek a legerősebbek, amelyek felváltották az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám erősebb teljesítményt jelent. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. Az érték egy plusz információ a processzor hatékonyságának meghatározásához. A laptopok többsége 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t gyakran csak a kimagasló teljesítményű laptopoknál láthatunk.

A GPU-k felosztása hasonló alapelvekre épül. A különálló videokártyák zömmel nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a beépítettek. Az újabb generációs processzorok nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a korábbi verziók. A memória mérete a grafikus kártya teljesítményének fontos mutatója. Az irodai használathoz bőven elég 2 GB memória. Ha alkalmanként szenvedélyesebben játszol FPS játékokat, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy annál nagyobb méretű RAM az abszolút minimum.

A(z) HP Pavilion x360 14-dh0017nh, ezüst notebook/tablet merevlemez és memória kapacitása

A rendszermemória nagyságát a jövőbeni felhasználás alapján válaszd ki. A leggyengébb tablet PC-k 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a középkategóriás tablet PC-k sajátossága, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló meghajtó. Érezhetően gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a normál lemezek. A HDD jelenti a tipikus winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinációja egy házban viszont az SSD komponens a HDD modulhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan notebookoknál fordul elő, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. Az első SSD a második pedig az egyszerű HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Ujjlenyomat-leolvasó, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8265U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Felszereltség Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 41 Wh
Cellák száma 3db
Akkumulátor üzemidő 9,25 óra

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Szín

Szín Ezüst

Tömeg

Tömeg 1,59 kg

Interfész

Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac
WiFi verzió WiFi 5
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 324 mm
Maximális magasság 20,5 mm
Mélység 222,9 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata HP Pavilion

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HPCN1011w5r2d
Termékszám:  6VK43EA#AKC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20