Oldal frissítése

HP Pavilion x2 12

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Pavilion x2 12

Ez a különleges laptop praktikus megoldás, amennyiben egy gépet keresel munkára és játékokra. A tablet PC-k paraméterei eltérnek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem univerzális.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Pavilion x2 12 érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC kijelzőjének átmérője.

A(z) HP Pavilion x2 12 érintőképernyős notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook fontos része. Sokkal fontosabb a processzor konkrét típusa, mint kizárólag az ereje, amit a processzormagok száma és frekvenciája ad meg. Az Intel eredeti és logikus hierarchiát alakított ki. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet leginkább mobil eszközökhöz fejlesztettek ki. Hasonló besorolást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek felváltották az előző generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt jelöl. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett képes leadni. A szám egy kis segítség a processzor energiaéhségének feltérképezéséhez. A laptopok többsége 25 W érték alatt marad, nagyobb értékeket gyakran csak a rendkívüli teljesítményű notebookoknál találunk.

A GPU-k tipológiája is nagyon hasonló. A különálló grafikus kártyák jellemzően gyorsabbak, mint az integráltak. Az újabb generációs chipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbi típusok. A memória kapacitása a kártya teljesítményének fontosabb indikátora. Filmezéshez és böngészéshez elegendő kb. 2 GB RAM . Ha olykor-olykor többet játszol FPS játékokat, akkor a minimum a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy nagyobb grafikus memória ajánlott.

A(z) HP Pavilion x2 12 tablet PC meghajtó és memória kapacitása

A memória mennyiségét a felhasználás célja határozza meg. A legolcsóbb hibrid notebookok 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a nem túl drága számítógépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren raktározhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló merevlemez. Lényegesen gyorsabb és tartósabb, mint a klasszikus meghajtók. A HDD jelenti a tipikus winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD blokkhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan hordozható számítógépeknél található, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az egyik SSD a szolga pedig a HDD. A csomagolás tartalma:.

Kód:  HPCN0002fNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10