Oldal frissítése

HP Pavilion 17

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP Pavilion 17

A Hewlett-Packard a Pavilion 17 noteszgépet kínálja, amely az alacsony energiafelhasználás érdekében optimalizált, miközben megőrzi a teljesítményét . Ez egy modern processzor AMD vagy Intel. 8 GB-os memóriával és integrált grafikával is rendelkezik, amely képes Full HD videolejátszás kezelésére, könnyedén, kisebb részletességgel és könnyed játékkal.

Főbb jellemzők

  • A tervezés szálcsiszolt alumíniumból készült
  • Modern processzor AMD vagy Intel
  • Jó Bang & Olufsen hangszórók
  • DVD író
  • Microsoft Windows 10 Home operációs rendszer

Multimédiához készült

A legjobb tapasztalatok a munka vagy a szórakoztatás terén kiváló minőségűek17,3 "Full HD kijelző és a LED háttérvilágítás, hogy minden részletet. Ezzel a berendezéssel a noteszgépet nemcsak az irodai munkákhoz tervezték, hanem minden multimédiás szórakozáshoz.

Legjobb hang

A HP Pavilion 17 noteszgép számos hasznos technológiával rendelkezik, mint plBang & Olufsen hangsugárzó pár a jobb és gazdagabb hangzásért. Az összes kedvenc fájlját még mindig 1000 GB-os lemezzel tárolhatja.

Teljes berendezés

A vezeték nélküli adatátvitel gondoskodik a legújabb Bluetooth 4.0 verzióról. Az eredmény gazdaságos, ugyanakkor nagyon gyors adatátvitel vagy párosítás más eszközökkel. Van egy WiFi interfész is, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan vezeték nélkül csatlakozzon az internetre. Akkor csatlakoztatható külső monitor vagy más eszközök vagy perifériákHDMI vagy USB 3.0 csatlakozók. A notebook a Microsoft Windows 10 operációs rendszert tartalmazza.

Kód:  HPCN1032c7NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10