Oldal frissítése

HP Pavilion 15-a

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP Pavilion 15-a

A korszerűen díszített HP Pavilion notebook rendszeresen használhatóirodai munka és multimédiás szórakoztatás. Nagyon jó az iskolában. Sokoldalú, jóképű és nincs mit viselni. Legjobban otthon vagy az irodában szolgálják, de nem is utazik. Az előny a felbontású Full HD felbontású kijelző1920 × 1080 pont és fényvisszaverő felület. Megtakarít a kellemes fénytől a fényes kijelzőktől.

Főbb jellemzők

  • Modern design
  • Full HD kijelző
  • Sokoldalúság a munka és a szórakozás érdekében
  • Minőségi processzor
  • Teljes felszerelés mindenhez, amire szüksége van

Szilárd teljesítmény

A notebook számítási teljesítménye gondoskodik a robusztus Intel processzorról . 2 GB-os grafikával működikNVIDIA GeForce 940MX és 8 GB-os nagy kapacitású operációs memória . Ezek az illeszkedő összetevők elegendőek a mindennapi tevékenységekhez, például kényelmes szörfözés az interneten, alkalmi játékok vagy filmnézés.

Gazdag felszerelés

Számos hasznos funkció teszi ezt a laptopot univerzális eszközként. Az optikai meghajtóval DVD-ket játszhat le, vagy biztonsági másolatot készíthet az adatokról. A HD webkamerával videohívásokhoz kapcsolódhat barátaival, és CONNECT laptopját a tévéhez, például egy nagy képernyőn egy film vagy egy ünnepi fotóalbum megtekintéséhez. A csatlakozóeszközök tartalmazzák az USB 3.0-at is , amellyel egy pillanatra a legnagyobb fájlokat is átviszik.

Kód:  HPCN1012x4iNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20