Oldal frissítése

HP Pavilion 14 x360-cd0003nh, ezüst

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

HP Pavilion 14 x360-cd0003nh, ezüst

Az érintőképernyős notebook nagyon hasznos eszköz, ha csak egy gépet akarsz utazásra és játszásra. A hordozható számítógépek technikai paraméterei eltérőek, ennél fogva egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Ez a tablet és laptop keverék olyan forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető laptopként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) HP Pavilion 14 x360-cd0003nh, ezüst könnyűszerrel forgatható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Pavilion 14 x360-cd0003nh, ezüst érintőképernyős notebook kijelzője?

A tablet PC monitorjának átmérője 14 ". A 16" alatti képátlójú kijelző kompromisszum a megfelelő munkaterület és mobilitás között. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) HP Pavilion 14 x360-cd0003nh, ezüst hibrid notebook processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook alapköve. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét modellje, mint a puszta ereje, amit a processzormagok száma és frekvenciája mutat. Az Intel letisztult és logikus tipológiát dolgozott ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számozza: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet táblagépekhez gyártanak. Hasonló hierarchiát használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a legerősebbek, amelyek fokozatosan felváltják az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb gyorsaságot jelent. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett nyújt. A szám egy mutató a processzor teljesítményének meghatározásához. A hordozható számítógépek legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t gyakran csak a rendkívüli teljesítményű számítógépeknél láthatunk.

A videokártyák (GPU) tipológiája hasonló alapelvekre épül. A különálló kártyák többnyire nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba építettek. A magasabb kategóriába tartozó csipek erősebbek, mint a régebbiek. A RAM mérete a grafikus kártya teljesítményének lényeges mutatója. Az irodai programok használatához elegendő körülbelül 2 GB. Ha néhanapján intenzívebben lövöldözöl, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb memóriakapacitás ésszerű.

A(z) HP Pavilion 14 x360-cd0003nh, ezüst laptop/tablet HDD és RAM mérete

A RAM-ok nagyságát a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. A leglassabb hibrid notebookok 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú hordozható számítógépek sajátossága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod el. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - tehát, flash memórián alapuló merevlemez. Érezhetően gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű lemezek. A HDD jelenti a hagyományos meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az említett típusok keveréke csak az SSD komponens a HDD modulhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan laptopoknál használható, amelyek két HDD foglalattal vannak ellátva. Az első SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A tablet PC kiegészítői: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8250U Kaby Lake R
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe, M.2, NVME

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 41 Wh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 10,5 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém + műanyag
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,59 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 3 235 mm
Maximális magasság 19,7 mm
Mélység 224,2 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata HP Pavilion
Kód:  HPCN1011w5p1n
Termékszám:  4TW27EA#AKC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15