Oldal frissítése

HP Pavilion 14 x360-cd0001NH arany

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

HP Pavilion 14 x360-cd0001NH arany

Az érintőképernyős laptop praktikus eszköz, ha csak egyetlen PC-t keresel házi feladatok írására vagy filmezésre. Az érintőképernyős laptopok tulajdonságai eltérnek, ami azt jelenti, hogy minden modell valami másban jó.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Pavilion 14 x360-cd0001NH arany hibrid laptop monitorja?

A tablet PC képernyőjének képátlója 14 ". A 14 és 16" körüli méretű monitor kompromisszum a megfelelő munkaterület és mobilitás között.

A(z) HP Pavilion 14 x360-cd0001NH arany érintőképernyős notebook CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook lényeges része. Sokkal fontosabb a processzor konkrét modellje, mint kizárólag az ereje, amit a magok száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel eredeti és logikus tipológiát alakított ki. Processzorait a leggyengébbtől a legerősebbig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet főleg hordozható eszközökhöz terveztek. Hasonló hierarchiát alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a leggyorsabbak, amelyek le fogják váltani a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám erősebb teljesítményt jelöl. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett mértek. Az érték egy kis segítség a processzor hatékonyságának meghatározásához. A laptopok legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb fogyasztást elsősorban a gamer notebookoknál találunk.

A GPU-k tipológiája is hasonló. A dedikált grafikus kártyák zömmel fürgébbek, mint a beépítettek. A magasabb kategóriába tartozó processzorok nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A RAM mérete a videokártya teljesítményének jelentős tulajdonsága. Átlagos felhasználók számára megfelel kb. 2 GB memória. Ha esetenként szenvedélyesebben játszol FPS játékokat, akkor az alap a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb grafikus memória ésszerű.

A(z) HP Pavilion 14 x360-cd0001NH arany hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória (RAM) mennyiségét a jövőbeni felhasználás határozza meg. A legolcsóbb tablet PC-k 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága gépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren őrizheted meg. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Többszörösen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a tipikus lemezek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinációja egy házban csak az SSD rész a HDD blokkhoz mérten kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan hordozható számítógépeknél figyelhető meg, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. A mester SSD a kisegítő pedig a HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 8130U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core boost frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache Processzor 4 MB
Processzor funkciók Alacsony energiafelhasználás

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)
A beépített slotok száma 1 ×

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe, M.2, NVME

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 41 Wh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 11,5 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém + műanyag
Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 1,66 kg

Interfész

Hálózati RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 335,8 mm
Maximális magasság 19,9 mm
Mélység 234,8 mm

Termékszéria

Notebook sorozata HP Pavilion
Kód:  HPCN1011w5o6k
Termékszám:  4TY12EA#AKC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15