Oldal frissítése

HP OMEN 300

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP OMEN 300

Az egyetlen dolog, ami Ön és az évszázad visszatérése között áll, öt tökéletes találat, de ezeket nem könnyű összehozni. A hajszálon múló és a tökéletes telitalálatok közötti különbséget egy minőségi egérpad jelentheti, amelynek pontos, irányított egérmozgáshoz kifejlesztett, gumiból készült alsó borítása és ideális felületi súrlódása a játékosok igényeit szolgálja.

Jellemzők

Pontosságra tervezve

Szabaduljon meg a bizonytalan egérmozgásoktól a gumiból készült csúszásmentes alsó borítás és a sima textilbevonatú felület segítségével, amelyet a játékosoknak készült egerek optikai szenzorához terveztek.

Nyomás alatt is kitart

4 mm vastag.

A tesztelések során kiállt több mint 250 km-nyi egérmozgás a garancia a professzionális és megbízható minőségre.

Nagy csúszástér

A nagyméretű felület még alacsonyabb DPI-beállítások mellett is kellő helyet biztosít a folyamatos, csúsztató mozdulatoknak.

Műszaki adatok

Méretek (Sz x H x M)
900 x 400 x 4 mm

Csomag mérete (sz x h x m)
412 x 82 x 80 mm

Súly
0,75 kg

Csomag súlya
0,88 kg

Tartozékok

A doboz tartalma
OMEN 300 egérpad
Termékkel kapcsolatos tájékoztatás
Jótállási jegy

Kód:  HPCP0406t
Termékszám:  1MY15AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20