Oldal frissítése

OMEN a HP által 17

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OMEN a HP által 17


 HP Omen 17-w005nc Shadow Mesh

Sétálj a Hírességek Csarnokába

A HP Omen egy stílusos játékeszköz, amely nemcsak az élvonalbeli feldolgozást, hanem a zúzást is nyújtja. A hihetetlenül nagy teljesítményű NVIDIA GTX grafikus kártya és az Intel Core Skylake processzor olyan fegyvereket biztosít Önnek, amelyekkel minden kihívást kihívhat, beleértve a legigényesebb játékokat.


Merülj a verseny világába

Érezni fogjátok az izgalom minden pillanatát, és a játékélmény teljes mértéApproxen elnyeli Önt. A Bang & Olufsen hang és a Full HD kijelzővel a legmagasabb szintre tudsz lépni. Élvezze a játékokat a legteljesebb részletességgel és anélkül, hogy a képernyőn kellemetlenül káprázatos lenne.

 HP Omen 17-w005nc Shadow Mesh

 HP Omen 17-w005nc Shadow Mesh

Hordozható és erőteljes

Agresszíven vékony kialakítással és vörös sárkányvörös háttérvilágítású billentyűzettel nem csak az otthon kényelmét összetörheti ellenségeit, hanem menet közben is megrendelheti a csatatéren. Köszönöm M.2 SSD-k kivételes teljesítményt nyújtanak az optimális tárolással. Ez akár 17-szer gyorsabb, mint a hagyományos merevlemez.


A legkisebb részletekig kész

A noteszgép nemcsak erős zsetonokkal rendelkezik, hanem a legfrissebb Bluetooth 4.2 memóriakártya-olvasóval is. A notebook készen áll a csomag kicsomagolása után, a Windows 10 Home előtelepítésének köszönhetően.

 HP Omen 17-w005nc Shadow Mesh

Főbb jellemzők

  • 17,3 "kijelző gyakorlatilag minden élvezet a játék
  • Intel Core Skylake négymagos processzor
  • Nagy sebességű DDR4 memória
  • Háttérvilágítású billentyűzet
  • A merevlemezek párja
  • Kiváló minőségű hangszórók
  • Full HD kijelző a maximális részletekért
Kód:  HPCN5033aNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15