Oldal frissítése

HP Multi Jet Fusion

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Multi Jet Fusion

A HP Multi Jet Fusion innovatív technológiát használ, amely képes teljes színű funkcionális elemeket nyomtatni. Ezek színes modellek, amelyek minden axiális irányban képesek nyomásnak ellenállni. Professzionális gép, ami az ipari haladást jeleníti meg és képes másolatokat vagy 3D-s tárgyakat előállítani. A nyomtató hatalmas ugrást jelent előre, különösen a sebesség és a nyomtatott részek minősége tekintetében. Ennek is köszönhető, hogy a kreativitás és az innováció lesz az Ön normája. A HP Multi Jet Fusion megoldása a szabadalmaztatott szinkron építészeten és  multifunkciós nyomtatási folyamaton alapul.

Több hasonlóval összehasonlítva ez a gép a nyomtatott termék jobb felületi kivitelét és minőségét kínálja, ami azt jelenti, hogy különböző típusú súrlódást, rugalmasságot és a keménységet lehet beállítani. A HP cég termál tintasugaras nyomtatási technológiaként  különféle nyomtatási hordozók támogatását kínálja, például kerámiák, fémek és egyéb anyagok, amelyeket folyamatosan fejlesztik és hozzáigazítják a nyomtató használatát. Színes modelleket is lehet nyomtatni, köszönhetően a nyomtatási anyagok széles színskálájának. Ezt a nyomtatót nyilvánvalóan még a kisvállalkozások is értékelik, mert alkalmas nemcsak termék mintadarabok, hanem a kis szériájú termékek előállítására is néhány százas darabszámig. Amit minden más nyomtató több tíz órán keresztül nyomtat, azzal ez a nyomtató képes néhány óra alatt végezni.

Paraméterek

3D nyomtató technológia

3D nyomtató technológia Thermoplastic Inkjet with Milling

Rétegvastagság

Min. rétegszélesség 0,02 mm
Kód:  PA005d5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05