Oldal frissítése

HP ML150 Gen9 Intel Xeon E5-2609 v4 Processzor Kit

Kiegészítők a termékhez

HP ML150 Gen9 Intel Xeon E5-2609 v4 Processzor Kit

A modern Intel Xeon processzor, egy HP szerver frissítéséhez, egy egyszerű Plug and Play, amely növeli a szerver teljesítményét. A processzor nyolc maggal van ellátva, amely 1,7 GHz-en fut. Processzor L3 gyorsítótár kapacitása 20 MB, amely biztosítja a stabil teljesítményt. A processzor előnyei közé tartozik az Enhanced Intel SpeedStep technológia, amely lehetővé teszi, az áram fogyasztás csökkentését, azokban az időszakokban amikor nincs szükség a teljes kapacitásra.

Az Intel Xeon processzor E5-2609 v4 főbb jellemzői

  • HP ML150 Gen9 szerverek frissítésére, és hatékonyságuk növelésére
  • Beépített HP hűtőborda
  • Nyolc erőteljes maggal, nyolc szállal
  • 20 megabájtos L3 gyorsítótár

Intel VT-x virtualizáció: több operációs rendszer fut egyszerre

Természetesen, ma minden szerver processzornak támogatnia kell a virtualizációs technológiát. A processzor magában foglalja a Intel VT-x hardveres virtualizáció támogatást. Ezzel a processzorral akkor nincs probléma, ha több független operációs rendszer fut egy gépen. Valamint, magában foglalja a legújabb virtualizációs támogatást, az Intel VT-d, ami már támogatja az I/O eszközöket is a virtualizált környezetben. Ennek eredményeként növeli a rendszerek megbízhatóságát és biztonságát, és ezáltal párhuzamosan nagyobb teljesítményt biztosít az I/O eszközöknek virtulizációs környezetben. Ez elegánsan csökkenti az adatközpont erőforrásainak költségeit, így ezek az erőforrsáok jobban kihasználhatóak.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Xeon
Foglalat Intel 2011-3
Modellmegjelölés Intel Xeon E5-2609 v4

Frekvencia

Processzor frekvencia 1,7 GHz (1,7 GHz)

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Szerverekhez, HyperThreading
Gyártási technológia 14 nm
L3 cache 20 MB
Kód:  TH978a60
Termékszám:  828356-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15